|

Galatasaray'ın oylamasında şaibe iddiası

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Recevik, ibra edilmedikleri genel kurul sonrasında, “İlk oylamada 'evet' oyları, 'hayır' oylarından fazlaydı. Divan'dakiler bunu görmezden gelip oylamayı tekrar ettirdiler” iddiasında bulundu.

Yeni Şafak
13:29 - 24/03/2019 Pazar
Güncelleme: 13:52 - 24/03/2019 Pazar
IHA
İbra edilmeyen Mustafa Cengiz başkanlık seçiminde aday olamayacak.
İbra edilmeyen Mustafa Cengiz başkanlık seçiminde aday olamayacak.

Galatasaray Kulübü’nün dün gerçekleştirdiği Genel Kurul’un yankıları büyüyerek devam ediyor. Mali Genel Kurul’da ikinci dönemi idari yönden ibra edilmeyen Mustafa Cengiz yönetiminde yer alan yönetici Mahmut Recevik, sosyal medya hesabından ibra oylamasıyla ilgili bir paylaşımda bulundu.

İbra oylamasının görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan Recevik, ‘evet’ yönünde oy kullananların sayısının daha fazla olduğu ileri sürerek, “Galatasaraylılar bu videoyu izleyin, konuşmaları dinleyin. İlk oylamada evet oyları, hayır oylarından fazlaydı. Divan'dakiler bunu görmezden gelip oylamayı tekrar ettirdiler” yorumunu yaptı.


  • Ne olmuştu?
  • Dün gerçekleşen Olağan Mali Genel Kurulda, Başkan Mustafa Cengiz'in ilk dönemi (23 Ocak - 29 Mayıs) mali ve idari olarak oy çokluğu ile ibra edilmişti. Cengiz’in ikinci dönemi (29 Mayıs - 31 Aralık) mali olarak ibra edilirken, idari olarak yapılan oylama sayıları yakın çıkınca salonun ikiye ayrılmasına karar verilmiş daha sonra el kaldırma yöntemi ile yapılan oylama sonucunda ibra kararı çıkmamıştı.
#Galatasaray
#Mustafa Cengiz
#Mahmut Recevik
5 yıl önce