|

Galatasaraylı taraftarlar TFF'nin parasını bozuk paralarla ödeyecek

Galatasaray'ın Kasımpaşa ile oynadığı karşılaşması sonrası Halis Özkahya'nın görselini kullanarak yaptığı paylaşıma PFDK'dan 100 bin TL ceza verilmişti. Emsal niteliği taşıyan bu karar Galatasaray camiasından tepki çekti. Spor medyasının da gündemine oturan bu cezanın ödemesi için taraftarlar tarafından ortaya ilginç bir fikir ortaya atıldı.

Yeni Şafak
19:08 - 23/02/2018 Cuma
Güncelleme: 19:13 - 23/02/2018 Cuma
Yeni Şafak
Halis Ökahya.
Halis Ökahya.

Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray'ın Kasımpaşa mağlubiyeti sonrasında Twitter'da yaptığı maç sonu paylaşımında Halis Özkahya'nın görseli kullanılmış, bu paylaşım sosyal medyada kısa sürede olay olmuştu.

Bu olayın ardından TFF'nin nasıl bir tepki vereceği merakla beklenirken, dün açıklanan PFDK kararlarında Galatasaray'a bu paylaşımdan dolayı 100 bin TL para cezası verilmişti.


  • Bu akşam Bursaspor'u Türk Telekom Stadyumu'nda ağırlayacak Galatasaray'da, stadın taraftar girişleri kumbara koyulması ve biriktirilen bozuk paralarla TFF'den gelen 100 bin TL'lik para cezasının ödenmesi fikri ortaya atıldı. Ayrıca bazı taraftarların, toplanan bozuk paraların kamyonlarla TFF'ye taşınması düşüncesi de dikkat çekti.


#Galatasaray
#TFF
6 yıl önce