|

Devler Ligi'nde gecenin sürprizi: 10 oyuncudan yoksun gelip, Real Madrid'i devirdiler

Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde koronavirüs testleri pozitif çıktığı için 10 futbolcusundan yoksun İspanya gelen Shakhtar Donetsk'e 3-2 mağlup oldu. Real Madrid-Shakhtar maç özeti ve gollerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

10:28 - 22/10/2020 Perşembe
Güncelleme: 10:56 - 22/10/2020 Perşembe
AA
Courtois'a kalesinde gördüğü 3 golle büyük üzüntü yaşadı.
Courtois'a kalesinde gördüğü 3 golle büyük üzüntü yaşadı.

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda yer alan Real Madrid, sahasında Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk'i ağırladı.

Ev sahibi ekip, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testleri pozitif çıktığı için 10 futbolcusundan yoksun İspanya gelen rakibi karşısında ilk yarıyı 29. dakikada Tete, 33. dakikada Raphael Varane (kendi kalesine) ve 42. dakikada Manor Solomon'un golleriyle 3-0 geride kapadı.

Turnuva tarihinde 20 yıl sonra ilk kez sahasında oynadığı bir maçın ilk yarısında kalesinde 3 gol gören Real Madrid, ikinci yarının başında Luka Modric ve Vinicius Junior'un golleriyle farkı bire indirdi.

Kalan dakikalarda rakip kaleye yüklenen ancak skor üretemeyen Madrid temsilcisi, gruptaki ilk maçından 3-2 mağlup ayrıldı.


Vinicius Junior tarihe geçti

Oyuna girdikten 15 saniye sonra takımının ikinci golünü kaydeden Vinicius Junior, istatistiklerin tutulmaya başlandığı 2006-07 sezonundan bu yana yedek kulübesinden gelip en hızlı gol atan futbolcu olarak tarihe geçti.

#Real Madrid
#Shakhtar Donetsk
#Şampiyonlar Ligi
3 yıl önce