|

Selçuk Şahin Fenerbahçe'ye geri dönüyor: Emre Belözoğlu detayı

Geçtiğimiz gün aktif futbolculuk kariyerini sonlandıran Selçuk Şahin, yeni göreviyle yeniden yeşil sahalara dönmeye hazırlanıyor. Selçuk Şahin'n yeni kariyerine, 12 yıl boyunca formasını giydiği Fenerbahçe'de başlayacağı iddia edildi.

Haber Merkezi
11:51 - 29/09/2020 Salı
Güncelleme: 12:09 - 29/09/2020 Salı
Yeni Şafak
Selçuk Şahin 2003-2015 yılları arasında Fenerbahçe forması giymişti.
Selçuk Şahin 2003-2015 yılları arasında Fenerbahçe forması giymişti.

12 sene boyunca Fenerbahçe'de de oynayan 39 yaşındaki Selçuk Şahin, futbolu bıraktığını açıkladı. Şahin, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, futbolcu olmak için bütün engelleri aşarak hayallerine kavuştuğunu belirterek, "Benim için rüya gibi geçen tam 22 sene. Her güzel şeyin bir sonu var ve ben de her anını dolu dolu yaşadığım çocuklarıma, torunlarıma anlatacağım bir kariyerin sonuna gelmiş oldum. Bu cümleyi yazmak gerçekten zor ama bugün itibarıyla profesyonel futbolculuk kariyerime nokta koyuyorum" ifadelerini kullandı.

"Yeni serüvende görüşmek üzere"

Selçuk Şahin yaptığı açıklamanın son kısmında, taraftarlarda merak uyandırdı. "Yeni bir serüven" cümlesini kullanan Şahin, "Bu uzun serüvende istemeden kırdığım, üzdüğüm birileri varsa hakkınızı helal edin. Her son bir başlangıçtır. Başka bir serüvende tekrar görüşmek umuduyla hoşça kalın" dedi.


Fenerbahçe'ye geri dönüyor iddiası

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu geçtiğimiz sezon sonunda aktif futbolculuk kariyerini sonlandırmış ve sarı-lacivertli kulüpte görev almaya başlamıştı. Her ne kadar resmi açıklama yapılmasa da Belözoğlu'nun, Fenerbahçe'de sportif direktörlük görevine getirildiği ve transferlerde sorumlu olduğu öğrenilmişti.

  • Futbolu bıraktığını açıklayan Selçuk Şahin'in Emre Belözoğlu'nun yardımcılığını yapacağı iddia edildi. 39 yaşındaki Şahin, Fenerbahçe'nin Galatasaray ile oynadığı maç öncesinde, sarı-lacivertli takımın antrenmanını takip etmişti.


#Emre Belözoğlu
#Selçuk Şahin
#Fenerbahçe
3 yıl önce
default-profile-img