|

Gökhan Gönül'den sakatlık tepkisi

Beşiktaş'ın tecrübeli sağ beki Gökhan Gönül, verdiği röportajda sakatlık söylentilerinden, Trabzonsporlu Kucka ile yaşadığı gerginliğe kadar birçok konuda dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Yeni Şafak
09:27 - 13/10/2017 Cuma
Güncelleme: 09:46 - 13/10/2017 Cuma
Diğer
Gökhan Gönül bu sezon Beşiktaş formasıyla 1 maça çıktı.
Gökhan Gönül bu sezon Beşiktaş formasıyla 1 maça çıktı.

Beşiktaş forması giyen milli futbolcu Gökhan Gönül, farklı konularda çarpıcı açıklamalara imza attı.

Milliyet'e konuşan tecrübeli ismin sözlerinden öne çıkanlar şunlar;

"Müzmin sakat değilim"
  • Öyle bir algı oluşturuldu ki, hiç üşenmedim geçmiş yıllardaki maçlarıma baktım. Her sezon ortalama 38 maç oynamışım. Nasıl müzmin sakatım ben de çok merak ediyorum. Ağrısız, sızısız bir 90 dakika oynamayı o kadar özledim ki anlatmak mümkün değil.
"Bilerek ayağıma bastı"

Vodafone Park'ta 2-2 biten Trabzonspor maçının ardından Kucka'nın boğazına yapışması çok konuşulan Gökhan olayın perde arkasını şöyle anlattı:

  • Görüntüler ortada. Ben yerdeyim, maç bitmiş. O oyuncuyla saha içerisinde sıkıntım olmamış ama durup dururken sert bir şekilde bilerek ayağıma basıyor. Ama kimse o basmayı konuşmuyor. Ben kalkıp tepki veriyorum o da onaylıyor ama bu kez başka bir oyuncu gelip tepki gösteriyor. Biz aslında olayı bitirmiştik. Bana rakibim haklısın diyor ve olayı kapatıyorum. Ama başkası gelip omuz atıyor. Durup dururken birine gidip ben niye tepki göstereyim. Bugüne kadar takımım ya da kendi menfaatlerim için rakibe haksızlık yapmamak adına çabaladım ve büyük ölçüde de başarılı olduğumu düşünüyorum. Fenerbahçe'de oynarken olayların tavan yaptığı sezonda bile Kadıköy'de Trabzonsporlu oyuncu kırmızı kart görmesin diye hakemi uyardım. Trabzon'a gittiğimde alkışlandım. Olayın başlangıcını kimse göstermiyor.
"Kavgalar hep soyunma odasında kalmıştır"

Kariyeri boyunca Caner ile Talisca arasında yaşanan kavganın birçok benzerine şahit olduğunu belirten Gökhan Gönül, konuyla ilgili şunları söyledi:

  • 15 sene boyunca çok kavga gördüm ama bunlar hep soyunma odasında kalmıştır. Soyunma odaları böyledir fakat oradan sızınca insanlar da üzerine katarak yorumlar yaptı. Şu an ben sizinle röportaj yaptığım sırada belki de Caner ile Talisca aynı masada yemek yiyordur. Bunlar gelip geçen şeyler. Tamamen kazanma hırsıyla ilgili.

#Gökhan Gönül
#Beşiktaş
7 yıl önce