|

Gökhan Töre: Şampiyonluğu söke söke aldık

Gökhan Töre, Medipol Başakşehir mağlubiyeti sonrasında, 'Şampiyonluğu Beşiktaş’a hediye ettik' diyen Vitor Pereira'nın açıklamasına güldüğünü belirtirken, 'Biz şampiyonluğu söke söke aldık' ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
10:15 - 11/05/2016 Çarşamba
Güncelleme: 08:32 - 11/05/2016 Çarşamba
Diğer

Beşiktaş'ın genç yıldızı Gökhan Töre, Süper Lig'de pazar günü şampiyonluk için çıkacakları Osmanlıspor mücadelesi öncesinde açıklamada bulundu.



Fanatik'e konuşan Töre, “Fenerbahçe'nin kazanıp kaybetmesi aslında bizim için çok önemli değildi. Biz, maçlarımızı aldığımız zaman mutlu sona ulaşıyorduk. Başakşehir'in Fenerbahçe'yi yenmesi tabii ki bizi mutlu etti. Önümüzdeki maçların birinden beraberlik çıkarttığımız an zafer bizimdir. 'Şampi' diye bir tabir kullanılıyordu... Bence 'şampi' değil artık şampiyon tabirini kullanabiliriz” dedi.







'Pereira'nın dediklerine gülüyorum'

Sarı-Lacivertliler'in hocası Vitor Pereira'nın Başakşehir mağlubiyeti sonrasında yaptığı, “Şampiyonluğu resmen Beşiktaş'a hediye ettik” sözlerini değerlendiren başarılı oyuncu, “Beşiktaş; yönetimiyle, futbolcusuyla hatta malzemecisiyle çok çabaladı. Ayrıca olağanüstü taraftarımız da bunu hak etti. Pereira'nın dediklerine gülüyorum. Biz, şampiyonluğu söke söke aldık” sözlerini sarf etti.









#Gökhan Töre
#Vitor Pereira
#Fenerbahçe
#Galatasaray
8 yıl önce