|

Göksenin’den Fenerbahçe’ye gönderme

Basketbol Ligi playoff yarı finalinde dün Fenerbahçe'ye mağlup olarak seride 1-0 geriye düşen Galatasaray Odeabanklı Göksenin Köksal'dan sarı lacivertlileri kızdıracak paylaşım geldi.

Yeni Şafak
17:02 - 26/05/2016 Perşembe
Güncelleme: 17:31 - 26/05/2016 Perşembe
IHA
Göksenin ile Fenerbahçe taraftarı arasında gerilim yaşandı.
Göksenin ile Fenerbahçe taraftarı arasında gerilim yaşandı.

Fenerbahçe ile oynadıkları yarı final serisinin ilk maçında sarı lacivertli taraftarların tepkisinin hedefinde yer alan Göksenin Köksal instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla Fenerbahçe'yi hedef aldı.



Galatasaray Odeabank'ın basketbolcusu Göksenin Köksal, sosyal medya hesabından Hz. Mevlana'nın bir sözünü paylaşarak, Fenerbahçe'ye göndermede bulundu.



Sarı-kırmızılı oyuncu sosyal medya hesabından Hz. Mevlana'nın şu sözünü paylaştı:


"Yürürken başımın yerde olması kimseyi sevindirmesin. Benim tek derdim yere düşen edebinize takılıp düşmemek."


Fenerbahçe Kulübü, bugün yaptığı açıklama ile Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman ve Galatasaray Odeabank oyuncusu Göksenin Köksal'ın Ülker Sports Arena'da oynanan play-off yarı final ilk maçında sarı-lacivertli taraftarları bilerek tahrik ettiğini söylemişti.



''Yürürken başımın yerde olması kimseyi sevindirmesin. Benim tek derdim; yere düşen edebinize takılıp düşmemek.'' Hz.Mevlâna@gokseninkoksal tarafından paylaşılan bir fotoğraf (26 May 2016, 05:22 PDT)





Ergin Ataman'dan Fenerbahçe'ye sert yanıt Galatasaray'dan yalanlama Galatasaray'dan Aziz Yıldırım'a sert tepki



#Galatasaray
#Göksenin Köksal
#Fenerbahçe
8 yıl önce