|

Necip Uysal derbideki gol sevincini anlattı

Siyah-beyazlı takımın kaptanlarından Necip Uysal, Fenerbahçe derbisindeki gol sevincini anlattı. Maç sabahı gol atacağını hissettiğini söyleyen Uysal, "Utku Yuvakuran bana, 'Abi gol atarsan kay' demişti. Ben de o yüzden kaydım. Koray abiyle aynı sevinci yaşadığım için çok mutluyum" dedi.

Haber Merkezi
11:56 - 1/12/2020 Salı
Güncelleme: 11:58 - 1/12/2020 Salı
Yeni Şafak
Kadıköy'de attığı golün ardından büyük sevinç yaşadı.
Kadıköy'de attığı golün ardından büyük sevinç yaşadı.

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Necip Uysal, Fenerbahçe karşısında deplasmanda aldıkları 4-3'lük galibiyeti değerlendirdi. 29 yaşındaki oyuncunun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

"Derbi galibiyetine ihtiyacımız vardı"
  • "Başakşehir maçında ilk yarı çok iyi oynadık, ikinci yarı biraz geri çekildik ve kazandık. Fenerbahçe karşısında da kazandık. Derbi galibiyetine takımın ve taraftarların ihtiyacı vardı. Çok güzel bir derbi galibiyeti aldık, çok mutluyuz."
"Gökhan abiyle konuşmadık"
  • "Sahaya çıktığınızda arkadaşlık kalmaz, elimden geleni yapmaya çalışırım. Gol anımla ilgili Gökhan (Gönül) abiyle konuşmadık."

"Gol atacağımı hissetmiştim"
  • "Maç sabahı Utku (Yuvakuran) ile konuşmuştuk. Gol atacağımı hissetmiştim. O da bana, 'Abi gol atarsan kay' demişti. Ben de o yüzden kaydım. Koray (Avcı) abiyle aynı sevinci yaşadığım için çok mutluyum. Bunlar unutulmayacak şeyler."

"Kazandığım her şeyi Beşiktaş'a borçluyum"

  • "Ben 1 senede alacağım parayı 3 senede alıyorum şu anda. Kazandığım her şeyi Beşiktaş'a borçluyum. Maddi konularda kulübüme yardımcı olmaya çalışıyorum."
"Hedefim futbolu Beşiktaş'ta bırakmak"

  • "Hakaret olmadıkça eleştiriye açığım. Kendime iyi bakıyorum. Beslenmeme, uykuma dikkat ediyorum. Kötü maçlar oynadık, bundan sonra da oynayabilirim ama terimin son damlasına kadar oynuyorum. Bu takım için her şeyimi vereceğim. Hedefim futbolu Beşiktaş'ta bırakmak."

#Beşiktaş
#Necip Uysal
#Fenerbahçe
3 yıl önce