|

Villarreal ve M.City arasında görülmemiş Enes Ünal anlaşması

Villarreal formasıyla Atletico Madrid maçında 2 gol atarak yıldızlaşan milli futbolcumuz Enes Ünal'ın sözleşmesindeki Manchester City maddesi dikkat çekiyor.

Yeni Şafak
19:02 - 19/03/2018 Pazartesi
Güncelleme: 19:55 - 19/03/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Villarrealli Enes Ünal, Atletico Madrid'e attığı 2 golle takımını galibiyete taşıyan isim olmuştu.
Villarrealli Enes Ünal, Atletico Madrid'e attığı 2 golle takımını galibiyete taşıyan isim olmuştu.

Sezon başında Manchester City'den Villarreal'e 14 milyon euro karşılığında transfer olan Enes Ünal, La Liga'ya ısınmaya başladı. Genç oyuncu, dün akşam Atletico Madrid'e karşı attığı 2 golle takımına maçı kazandırırken İspanyol medyasının da birinci gündem maddesi haline geldi.

Sezon başından bu yana Villarreal'de kendisini göstermeye çalışan hatta forma şansı bulamadığı dönemde kısa süreliğine Levante'ye transfer olan futbolcu, şimdilerde Villarreal'in en popüler ismi durumunda. Atletico'yu yıkan performansıyla manşetleri süsleyen futbolcunun gelecek vadeden bir isim olması da dikkatleri üzerinde topluyor.

Sözleşmesinde dikkati çeken madde

Villarreal'de uzun süre oynaması beklenen oyuncu için konuşulan bir başka konu ise sözleşme detayları. Sezon başında kadroya katılan oyuncunun Manchester City'ye geri dönme maddesi bulunuyor. İngiliz ekibi isterse milli oyuncuyu kadrosuna, bu sezonun sonunda 32 milyon euro karşılığında tekrar katabilir.

  • Not: Bu rakam her sezon sonunda 2 milyon euro artış gösteriyor.


Hırs 💪🏻

Yeni Şafak Spor (@yenisafakspor)'in paylaştığı bir gönderi ()


#Enes Ünal
#Manchester City
#Villarreal
6 yıl önce