|

Galatasaray-Bursaspor: 5-0

Galatasaray, Süper Lig'in 23. haftasının açılış maçında Bursaspor'u 5-0 yendi ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Yeni Şafak
21:50 - 23/02/2018 Cuma
Güncelleme: 22:02 - 23/02/2018 Cuma
Yeni Şafak
Galatasaraylı futbolcuların Bursaspor maçındaki gol sevinci.
Galatasaraylı futbolcuların Bursaspor maçındaki gol sevinci.

Galatasaray, Bursaspor karşısında 11. dakikada Gomis ile 1-0 öne geçti. Golün asisti Garry Rodrigues'ten geldi. Fransız golcü bu golle birlikte Spor Toto Süper Lig'deki 18. golünü atmış oldu.

  • Bursaspor'da Willian Ekong 38. dakikada Belhanda'ya yaptığı faul sonrası hakem Bülent Yıldırım tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı.

Galatasaray ilk yarının son dakikalarında Garry Rodrigues'in golüyle Bursaspor karşısında farkı 2'ye çıkardı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Galatasaray karşılaşmanın ikinci yarısına golle başladı. Selçuk İnan'ın ceza sahasına gönderdiği topta Bursaspor kalecisi gelen topu kontrol edemedi ve top Serdar Aziz'in önünde kaldı. Serdar Aziz atağın devamında düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Bu golle birlikte Serdar Aziz Galatasaray formasıyla Spor Toto Süper Lig'deki ilk golünü atmış oldu.

72. dakikada Galatasaray'da Bafetimbi Gomis yeniden sahneye çıktı ve sarı kırmızılı formayla 19. golünü kaydetti. Galatasaray'da 76. dakikada Selçuk İnan'ın yerine oyuna giren Eren Derdiyok 78. dakikada sakatlanarak oyun alanını terk etti. Oyun değişikliği hakkı kalmayan Galatasaray karşılaşmanın kalan dakikalarında oyuna 10 kişi devam etti. Galatasaray 90+3'te Gomis'in attığı golle Bursaspor karşısında skoru 5-0 yaptı. Gomis bu golle karşılaşmada hattrick yapmış oldu.



#Galatasaray
#Bursaspor
6 yıl önce