|

Galatasaray'ın milli takım paylaşımında 'Hakan Çalhanoğlu' detayı

A Milli Futbol Takımımız EURO 2020'nin açılış maçında bu akşam İtalya ile karşı karşıya gelecek. Kritik mücadele öncesinde kulüpler milli takıma başarı dileklerinde bulunarak paylaşımlarda bulunuyor. Bu paylaşımlar arasında Galatasaray'ın tercihi ise hem tartışma çıkarttı hem de sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

14:15 - 11/06/2021 Cuma
Güncelleme: 14:35 - 11/06/2021 Cuma
Yeni Şafak
Hakan Çalhanoğlu şu anda serbest oyuncu statüsünde.
Hakan Çalhanoğlu şu anda serbest oyuncu statüsünde.

A Milli Takımımız, EURO 2020'deki açılış karşılaşmasında bu akşam İtalya ile mücadele edecek. Kritik karşılaşma öncesinde Ay-Yıldızlılar için futbol kulüpleri paylaşımlarda bulundu.

Destek tweetleri atan kulüpler arasında Galatasaray'ın yaptığı paylaşım dikkat çekti. Bunun sebebi ise sarı kırmızılıların kullandıkları görselde sadece kendi oyuncularını öne çıkarmış olması ve bu isimlerin arasına Hakan Çalhanoğlu'nu eklemesi.

Galatasaray sosyal medya hesabının bu tercihi tartışma konusu olurken sarı kırmızılı taraftarlar görselde Hakan Çalhanoğlu'nun kullanılması sonrasında büyük heyecan yaşadı.

Milan ile kontratı biten oyuncu için sarı kırmızılı kulübün başkan adaylarının transfer teklifi yaptığı ve şartların zorlanacağıyla ilgili dedikodular futbol kamuoyunun gündeminde yer alıyordu.

#Galatasaray
#Hakan Çalhanoğlu
#EURO 2020
3 yıl önce