|

Güzel futbol iyi prova

Bulgaristan karşısında hedeflerinin iyi futbol izlettirmek olduğunu söyleyen Fatih Terim, maçı yeni oyuncuların adaptasyonu açısından önemsediklerini kaydetti

Yeni Şafak
04:00 - 8/06/2015 Pazartesi
Güncelleme: 06:18 - 8/06/2015 Pazartesi
Diğer

Bulgaristan karşısında bugün, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Kazakistan ile oynayacağı maçın provasını yapacak olan A Mili Takım'da teknik direktör Fatih Terim, skordan çok, iyi futbola odaklandı. "Komşumuz Bulgaristan karşısında hedefimiz, tribünlere gelen ve ekran başında bizi izleyen taraftarlarımıza iyi futbol izlettirmek olacak" diyen Terim'in bugünkü karşılaşma için parolası "Hedef güzel futbol, iyi prova" şeklinde oldu. Türk vatandaşlarına seslenen Terim, Kazakistan ile oynanacak 2016 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçı öncesi Bulgaristan ile yapılacak maçın hem yeni oyuncuların takıma adaptasyonu hem de Kazakistan maçının ciddi provası olması nedeniyle kendileri için önem taşıdığını kaydetti.




Milliler'in özel gecesi
: TÜRKİYE-BULGARİSTAN

A Milli Takım, Kazakistan ile 12 Haziran'da oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası eleme maçı öncesi bugün Bulgaristan ile hazırlık maçında karşılaşacak. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 20.45'te başlayacak karşılaşmayı İtalyan Davide Massa yönetecek. Mücadele Show TV'den naklen yayınlanacak. Oğuzhan ve Alper Potuk dışında Gökhan Töre ve Hasan Ali Kaldırım'ın sakatlıkları bulunuyor. İki oyuncu, dün akşamki son idmanda takımdan ayrı çalıştı.


#Bulgaristan
#terim
#TÜRKİYE-BULGARİSTAN
9 yıl önce