|

Hagi Süper Lig'deki şampiyonluk favorisini açıkladı

Viitorul Constanta’nın teknik patronu Gheorghe Hagi, Türk takımlarının Avrupa’da güzel bir başarı gösteremediğini belirterek, beklentisinin fazla olduğunu söyledi. Süper Lig’deki şampiyonluk yarışını da değerlendiren Rumen hoca, “Bana göre bu sezon Başakşehir şampiyonluk konusunda daha iyi. Diğer 4 takım muhtemelen ikinci sıra için mücadele edecekler” dedi.

Yeni Şafak
16:33 - 13/01/2019 الأحد
Güncelleme: 16:50 - 13/01/2019 الأحد
IHA
Galatasaraylı eski futbolcu Gheorghe Hagi, FC Viitorul takımını Romanya Ligi'nde şampiyon yapmıştı.
Galatasaraylı eski futbolcu Gheorghe Hagi, FC Viitorul takımını Romanya Ligi'nde şampiyon yapmıştı.

Galatasaray’ın efsane oyuncusu Gheorghe Hagi, teknik direktörlüğünü yaptığı FC Viitorul Constanta takımıyla Antalya’ya geldi. Kafilede, Hagi’nin oğlu futbolcu Ianis Hagi de yer aldı. Rumen teknik adam, Belek turizm merkezinde bir basın toplantısı düzenledi. Türkiye’ye kampa geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Hagi, kendilerini çok iyi hissettiklerine dikkat çekti. İyi bir kamp dönemi geçirmek istediklerini söyleyen Hagi, Süper Lig’deki şampiyonluk yarışıyla ilgili de “Bana göre bu sezon Başakşehir şampiyonluk konusunda daha iyi. Diğer 4 takım muhtemelen ikinci sıra için mücadele edecekler” dedi.

"Benim takımımda en yüksek maaş 5 bin Euro"
  • “Türk futbolunda şu anki durumu bana göre normal. Böyle bir durumda yüksek seviyede üst performans yapılabilir diye düşünüyorum. Çünkü ben de böyle bir şey var. Az parayla çok iş yaparsınız diye düşünüyorum. Önemli olan bu konumda teknik konsept olması lazım ve bu konuda çok iyi çalışmak lazım. Büyük takımlar inşa edilir temelden. Sadece iyi oyuncu alarak olmaz. Dolayısıyla sadece paradan bahsetmek iyi değil. Teknik konseptten bahsetmek gerekiyor. İnşa edebilecek durumdasın, ben başka bir şey düşünmüyorum. Benim mantalitem her zaman kazanmak ve her zaman en iyisi olmak. Bununla yatıp kalkıyorum. Ben böyle bir krize inanmıyorum. Bana kalırsa bu durum Türk futboluna daha iyi bir şey getirir diye düşünüyorum 1 milyon Euro net maaş ödediğin zaman. Orada çok az para veriyorlar. Ben Türk futbolunda çok güzel ilerleme görüyorum. İnanılmaz şeyler yapıldı. Ben sadece futbola bakıyorum. Benim takımda en fazla maaş 5 bin Euro ve oynuyoruz. Romanya’nın 1. Lig’de oynuyoruz. Ama benim şu andaki kulüp bütçesi eskiden Türkiye’de bir futbolcunun yıllık kazandığı maaştı. Böyle bir bütçeyle böyle bir takımla Avrupa’ya çıkarak şampiyon olduk. Romanya’nın en iyi takımlarını yendik. Önemli olan kazabilecek takım oluşturmak ve inşa etmek.”

Hagi, Belhanda ile ilgili kendisine sorulan soruya böyle yanıt verdi: Kaç golü, kaç asisti var?


#Gheorghe Hagi
#Galatasaray
٪d سنوات قبل