|

Hakan Balta futbol kariyerini sonlandırdı

Galatasaray ile sözleşmesi bittikten sonra hiçbir takımla anlaşmayan 35 yaşındaki Hakan Balta, futbol kariyerini noktaladığını açıkladı. Tecrübeli oyuncuya yarın oynanacak Göztepe maçı öncesinde taraftarın önünde veda töreni düzenlenecek.

Yeni Şafak
21:02 - 18/08/2018 Cumartesi
Güncelleme: 21:12 - 18/08/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Galatasaray'ın milli oyuncusu Hakan Balta, futbol kariyerini 35 yaşında sonlandırdı.
Galatasaray'ın milli oyuncusu Hakan Balta, futbol kariyerini 35 yaşında sonlandırdı.

Galatasaray ile sözleşmesi bittikten sonra hiçbir takımla anlaşmayan Hakan Balta kariyerine nokta koyma kararı verdi. Milli futbolcu sarı kırmızılı taraftarlara duygu dolu bir mesajla veda etti.

İşte Hakan Balta'nın açıklamaları;
  • Altı yaşında başladığım aktif futbol hayatıma bugün son veriyorum. Oynadığım CSV97, SCSiemensstadt, Reinickendorfer Füchse, Hertha BSC, Vestel Manisaspor, Türk Milli Takımı ve Galatasaray kulübüne sonsuz teşekkür ederim. Hayatımın yaklaşık üçte birini geçirdiğim Galatasaray’ın yeri tabi ki apayrı. On bir senede burada kazandığım başarılardan ziyade benim için her zaman Galatasaray formasının ağırlığını taşıyabilmek ve sizlere saha içinde ve dışındaki futbolcu kimliğimle örnek olabilmek hep önceliğim oldu. Birlikte çalıştığım başkanlarıma, hocalarıma, takım arkadaşlarıma ve bütün kulüp çalışanlarına da herşey için minettarım. Karşılıklı oynadığım arkadaşlara ve kulüplere de teşekkür ederim. Bir hatamız olduysa da affola. En büyük teşekkürü aileme borçluyum. İyi günde kötü günde her zaman arkamdaydılar. Desteklerini hiçbir zaman eksik etmediler. Ve gelelim sizlere. Büyük Galatasaray taraftarı. Geldiğim ilk günden beri beni bağrına basan, destekleyen ve adımı her bağırdıklarında iyi ki buradayım dedirten Galatasaray taraftarı. Geriye dönüp baktığımda tüm güzel anılarımda sizler varsınız. Yarın sizlere statta sadece Galatasaray’ın futbolcusu Hakan Balta olarak veda edeceğim. Biliyorum ki hep bir arada olacağız. Sizi çok seviyorum. Hakkınızı helal edin.



#Hakan Balta
#Galatasaray
6 yıl önce