|

Hakan Cengiz: Türkiye'ye sahip çıkacağız

İstanbul Güngörenspor kulübü başkanı Hakan Cengiz ülke ve dünya genelinde yaşatılmak istenen kirli oyunlara karşı ters hilalli bayrak açarak birlik beraberlik mesajı verdi.

Yeni Şafak
16:28 - 11/01/2017 Çarşamba
Güncelleme: 19:28 - 11/01/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Güngörenspor Kulübü Başkanı Hakan Cengiz
Güngörenspor Kulübü Başkanı Hakan Cengiz

İstanbul Güngörenspor Kulübü Başkanı ve iş adamı Hakan Cengiz, Türkiye'de ve dünyada yaşanan kirli oyunlara karşı 'Ters hillalli bayrakla' birlik ve beraberlik vurgusunda bulundu.




  • Ulus olarak saldırı altında olduğumuz ve ikinci kurtuluş savaşı verdiğimiz bu günlerde bizlere düşen uyanık olmak, olaylara tepki vermek ve de 'bana ne' demek yerine yapabildiğimiz ölçüde mağdur insanlara yardımcı olmaktır. Bunun yanı sıra birlik ve beraberlik içerisinde bütün olmak ve hayatımıza devam etmektir. Terörün amacı korkutmak, sindirmek, hayatın akışını durdurmak ve toplumu günlük yaşamı kilitlemektir.Biz Güngören Spor camiası olarak bunu yapmayacağız. Hayatımıza devam edeceğiz, ekonomimize sahip çıkacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olacağız, paramızı saklamayacağız, umutsuz olmayacağız! Herkes kafasını kuma gömüp saklanırken, biz sokakta hayatın hem de tam içinde olup insanlara umut vermeye geleceğimizi inşa etmeye devam edeceğiz. Bu vesile ile canını hiçe sayarak son kurşununa kadar çatışarak şehit olan Kahraman polisimiz Fethi Sekin'e ve adliye personeli olan Musa Can'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.Ve son söz o dur ki; Büyük Türk Devletinin öfkesi cehennemden boşalan yağmur gibi bize düşmanlık edenlerin üzerine boşalacaktır.










#Hakan Cengiz
#Güngörenspor
7 yıl önce