|

Hamza hoca imzaladı: 1.5 milyon Euro'dan 3 yıl

Yeni Şafak
04:00 - 10/06/2015 Çarşamba
Güncelleme: 00:47 - 10/06/2015 Çarşamba
Diğer

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek ile teknik direktör Hamza Hamzaoğlu arasındaki zirve dün gerçekleşti. Zirveden de beklenen imza çıktı. Başkan Özbek, Galatasaray'a 4. yıldızı takan, çifte şampiyonluk getiren Hamza Hamzaoğlu ile 3 yıllık mukavele konusunda anlaşma sağladı ve imzalar atıldı. Sözleşmenin detaylarını ve şartlarını da belirleyen G.Saray Başkanı, Hamza Hamzaoğlu'na yıllık 1.5 milyon Euro ödeyecek.


YILDIZ TRANSFERİ SPONSORLA

Hamza hocanın attığı imza dışında zirvenin bir diğer konusu gerçekleşemeyen Dani Alves transferiydi. Alves'in Barcelona ile anlaştığının açıklandığı esnada Başkan Özbek de Şampiyonlar Ligi finainde Alves'i canlı izleyen Hamza hocaya transferin olumlu sonuçlanamadığını bildirdi. 3 yıllık maliyeti 20 milyon Dolar olan Brezilyalı sağ bekin bütçeyi aşan bir transfer olduğu kaydedildi. Hamza hoca ve Başkan Dursun Özbek, kulübün bütçesini düşünerek dengeleri bozmama kararı aldı. Yıldız transferini sponsor yoluyla karşılamayı düşünen yönetim, Alves ayarında ama daha uygun bütçeli alternatifler üzerinde duracak. Başkan Özbek ve Hamza Hamzaoğlu, izledikleri futbolcular üzerinde fikir alışverişinde bulunurken alınması düşünülen isimler için görüşmelerin başlaması fikrinde birleşildi.


DENGELER BOZULMASIN

Wesley Sneijder ile yeni sözleşme yapılması kararlaştırılırken Sabri Sarıoğlu'nun da takımda kalması zirveden çıkan kesin sonuçtu. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun transfer listesini yönetime sunduğu ancak bütçenin çok da fazla sarsılmaması ve takımdaki dengelerin bozulmamasını istediği öğrenildi.


#Galatasaray
#Hamza Hamzaoğlu
#Dursun Özbek
9 yıl önce