|

Hazırlık maçında Volkan Demirel çılgına döndü

Antalya Belek’te yaptığı devre arası hazırlık kampında Fenerbahçe, Arnavut ekibi Kukesi ile hazırlık maçında karşı karşıya gelirken, mücadele 2-2 berabere sona erdi. Karşılaşmanın son dakikalarında saha içinde çıkan gerginlik yedek kulübesine sıçrarken Kaleci Volkan Demirel'in güçlükle sakinleştirildiği görüldü.

Yeni Şafak
09:10 - 14/01/2018 Pazar
Güncelleme: 09:30 - 14/01/2018 Pazar
AA
Penaltı kararının ardından hem saha içerisi hem de kulübe karıştı.
Penaltı kararının ardından hem saha içerisi hem de kulübe karıştı.

İkinci yarı hazırlıklarına 5 Ocak’ta Antalya’da başlayan Fenerbahçe, kampın son gününde Arnavutluk ekibi Kukesi ile Gloria Sports Arena Stadyumu’nda karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe, 33'de iki farklı geriye düştü

5 genç oyuncuyla sahaya çıkan Fenerbahçe, 28. dakikada ceza alanı dışı sağ çaprazından Bakaj Elis’in sol ayağıyla sert şutunda topu kalesinde görerek 1-0 geriye düştü. Arnavut ekibi baskısını arttırırken, 33. dakikada sol kanatta ceza alanı içerisi altı pas içerisine yapılan ortayı kontrol eden İdrizi Bujar, topu bir kez daha sarı-lacivertlilerin ağlarına yollayarak durumu 2-0’a getirdi.

Fenerbahçe penaltı golleriyle beraberliği yakaladı

İlk yarıda başka gol almazken, Fenerbahçe ikinci yarıya 4 oyuncu değişikliğiyle başladı. Teknik Direktör Aykut Kocaman, ikinci yarıda sahaya Şener, Giuliano, Fernandao ve Chahechoue’yu aldı. İkinci yarıya oldukça hızlı başlayan Fenerbahçe’de 49. dakikada kazanılan penaltıda topun başına geçen Giuliano topu ağlara göndererek farkı bire indirdi.

Maçın son dakikasında bir kez daha kazanılan penaltı atışında topun başına bu kez Fernandao geçti ve golü atarak takımına beraberliği getiren isim oldu.

İkinci penaltıda saha karıştı

Kazanılan 2. penaltı sonrası hem saha içerisi hem de kulübe karıştı. Saha içinde yaşanan gerginliğin yatıştığı sırada yedek kulübesinde bulunan Volkan Demirel'in kendisini sakinleştirmeye çalışan bir kişi sert bir şekilde ittiği görüldü. Volkan'ın güçlükle sakinleştirilmesinin ardında oyun kaldığı yerden devam etti.

Mücadele 2-2 berabere sona erdi.


#Fenerbahçe
#Kukesi
6 yıl önce