|

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne veda etti

UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turunda Galatasaray, Hollanda temsilcisi PSV'ye iki maçta da mağlup olarak Devler Ligi'ne veda etti. Sarı kırmızılılar, yoluna Avrupa Ligi üçüncü ön eleme turundan devam edecek. Temsilcimiz bu turda İskoç ekibi St. Johnstone ile karşı karşıya gelecek. Cimbom bu turu geçmesi durumunda ise UEFA Avrupa Ligi'nde play-off'a kalacak.

22:14 - 28/07/2021 Çarşamba
Güncelleme: 22:58 - 28/07/2021 Çarşamba
Yeni Şafak
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turunda PSV'ye elendi.
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turunda PSV'ye elendi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ikinci ön eleme turunda Galatasaray, 5-1 kaybettiği maçın rövanşında Hollanda temsilcisi PSV'ye ikinci maçta da mağlup olarak Devler Ligi'ne eleme turlarında veda etti.

Temsilcimiz Galatasaray, yoluna Avrupa Ligi üçüncü ön elemelerinden devam edecek. Sarı kırmızılılar bu turda İskoç ekiplerinden St. Johnstone ile eşleşecek.

Galatasaray rakibini elemesi durumunda UEFA Avrupa Ligi'nde play-off'a yükselecek. Cimbom, play-off turunu geçmesi halinde gruplara kalabilecek.

Galatasaray-St. Johnstone maçı ne zaman oynanacak?
  • UEFA Avrupa Ligi üçüncü ön eleme turunda St. Johnstone ile karşılaşacak olan Galatasaray ilk maçını 5 Ağustos, rövanş maçını da 12 Ağustos tarihlerinde oynayacak.

Galatasaray-PSV maçının golleri:

#Galatasaray
#PSV
#Şampiyonlar Ligi
#Fatih Terim
3 yıl önce