|

Hido: Antrenörlükle ilgili teklifler geliyor

Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su Hidayet Türkoğlu, Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen panelde düşüncelerini gençlerle paylaştı. Türkoğlu dinleyicilerden gelen soru üzerine, ''Antrenörlükle ilgili teklifler geliyor. Orlando Magic tarafından benim için güzel bir gece düzenlendi. Beni takımın bir parçası olarak görüyorlar. Sürekli oradan teklifler geliyor.''dedi.

Yeni Şafak
17:24 - 20/01/2016 Çarşamba
Güncelleme: 15:39 - 20/01/2016 Çarşamba
Diğer

Sefaköy Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen panelde Türkoğlu ile birlikte, Fenerbahçe menajeri Ömer Onan da yer aldı. Basketdergisi'nde yer alan haberde; TBF CEO'su Hidayet Türkoğlu ve Ömer Onan düşüncelerini panelde yer alan gençlere anlattı. Panelin moderatörlüğünü ise Irmak Kazuk yaptı. Keyifli dakikalara sahne olan panelde gençler, Hidayet Türkoğlu ve Ömer Onan'la fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.



Panelin açılış konuşmasını Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz gerçekleştirdi. Karadeniz, ''Öncelikle hepiniz hoş geldiniz, 'Spor'da kaybeden yoktur; spor yapan kazanır' felsefesiyle ilerliyoruz. Spor yapan insanların çok başarılı olduğuna şahit oluyoruz. Biz de sporcu gençler yetiştirmek için çabalıyoruz. Bugün bizimle olan konuşmacılarımıza çok teşekkür ediyorum.'' diye konuştu.



'Olimpiyat Elemeleri'nde Takımlarımıza Güveniyoruz'

TBF CEO'su Hidayet Türkoğlu, Türkiye'nin Olimpiyat Elemeleri'ne katılma hakkı elde etmesiyle ilgili ''Çok gururlandık. Erkek Milli Takımımız daha önce Olimpiyat Elemleri'nde yer almadı. Kızlarımız ise 2012 Olimpiyatları'nda güzel işler başardı. Olimpiyat Elemeleri'nde her iki takımımıza da inanıyoruz. Biz işin idareci tarafındayız. Güzel bir ekip kurmamız gerekiyor. Bütün arkadaşlarımıza sağlıklı ve keyifli bir sezon diliyorum. İnşallah iki takımızla Olimpiyatlarda yer alabiliriz'' dedi.



Fenerbahçe Menajeri Ömer Onan ise ''Bugün ülkelerin tanıtımına baktığınız zaman çok ciddi paralar harcanıyor. Bunun en güzel şekli spor. Olimpiyat Elemeleri'ne katılmak çok önemli. Genç bir kadromuz var. 12 Dev Adam'dan sonra yeni bir jenerasyon geliyor. Avrupa Şampiyonası'nda daha önce oynadık ama Olimpiyatlar olmamıştı. İnşallah gençlerimiz bizi gururlandırır'' şeklinde konuştu.



'Pazar Günü Güzel Etkinliklerimiz Var'

Irmak Kazuk'un All Star 2016 ile ilgili sorusuna Türkoğlu, ''İlgiden dolayı herkese çok teşekkür ediyoruz. Türkiye Basketbol Federasyonu olarak güzel işler yapmak istiyoruz. Pazar günü güzel etkinliklerimiz var. İnşallah memnun kalırsınız.'' diye cevap verdi.



Spor Toto Basketbol Ligi ile ilgili de açıklamalarda bulunan TBF CEO'su, ''Avrupa'da yer alan takımlarımızın gösterdiği başarılar bizi mutlu ediyor. Bu saygınlığı elde edebilmek çok önemli. Şuan baktığınız zaman hem Milli Takımlar, hem de kulüp bazında çok önemli başarılar elde ettik. Bunun bir kademe daha ileri gitmesi bizleri çok daha mutlu edecek'' dedi.



'Federasyon Olarak Güzel Projeler Düşünüyoruz'

Türkoğlu dinleyiciler arasından gelen ''Takımlardan antrenörlük teklifi aldınız mı?'' sorusuna, ''Antrenörlükle ilgili hala teklifler geliyor. Orlando Magic tarafından benim için güzel bir gece düzenlendi. Beni takımın bir parçası olarak görüyorlar. Sürekli oradan teklifler geliyor. Ama ben deneyimlerimi buradaki gençler ile paylaşmak istedim. Onun için buradayım. Basketbol Federasyonu'nda güzel bir işim var. Güzel de projeler düşünüyoruz. Orada sporcular yetiştirebilirsek ne mutlu bize'' diye yanıt verdi.



Panelin ardından düzenlenen mini basketbol gösterisinin hava atışını Hidayet Türkoğlu gerçekleştirdi. Hidayet Türkoğlu ve Ömer Onan organizasyonun ardından gençlere imzalı basketbol topu dağıttı.





#Hidayet Türkoğlu
#Ömer Onan
#panel
8 yıl önce