|

Hikmet Karaman derbide daha avantajlı olan takımı açıkladı

Tecrübeli teknik direktör Hikmet Karaman, Fenerbahçe-Galatasaray maçında sarı-kırmızılıların teknik adam avantajı olduğunu söyledi. Karaman, Başakşehir-Beşiktaş maçında ise favorisinin siyah-beyazlılar olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
12:05 - 13/03/2018 Salı
Güncelleme: 12:32 - 13/03/2018 Salı
Diğer
Hikmet Karaman son olarak Alanyaspor'da görev aldı.
Hikmet Karaman son olarak Alanyaspor'da görev aldı.

Hikmet Karaman, bu hafta sonu şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren Fenerbahçe-Galatasaray ve Başakşehir-Beşiktaş maçlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Skorer'e konuşan Karaman'ın açıklamaları şöyle;

"Galatasaray’ın teknik adam avantajı var"
  • "Galatasaray'ın ayakta durmasının, bu kadar iddialı olmasının en büyük nedeni Fatih Terim'dir. Takımın başına geçmesiyle oyuncuların sevk ve idaresi değişti. Galatasaray’ın teknik adam avantajı var. Aykut Hoca, sezon başından beri takımın başında. İnişli-çıkışlı sonuçlar alsa da derbide elde edeceği bir galibiyet Fenerbahçe'yi yeniden şampiyonluk potasına sokacak. Derbiyi kendi evinde oynaması da bir avantaj. Galatasaray, berabere kaldığı takdirde en azından Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını koruyacak."
"Favorim Beşiktaş"

Hikmet Karaman pazar günün oynanacak bir diğer kritik maç olan Başakşehir-Beşiktaş karşılaşmasıyla ilgili de görüşlerini bildirdi.

Tecrübeli çalıştırıcı, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nden sonra oyuncuların konsantrasyonunun tamamen lige yönelik olduğunu görüyoruz. Benim bu maçta favorim Beşiktaş. Emre ve Epureanu yok. Emre takımın lideri ve Adebayor’u oyuna sokan birinci adam. Defansta da Epureanu, defanstan çıkan pas paylaşımının önemli adamı. Orta saha oyuncularını olumlu pasla destekleyen bir oyuncu. Hava toplarında da etkili. Bu da Başakşehir'i olumsuz etkiler. Quaresma'nın cezası nedeniyle olmaması da Beşiktaş için dezavantaj" yorumunu yaptı.

#Beşiktaş
#Galatasaray
#Fenerbahçe
#Başakşehir
#Hikmet Karaman
6 yıl önce