|

Hikmet Karaman'dan Recep Niyaz'a Modric tavsiyesi

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Galatasaray'la 1-1 berabere kaldıkları maçtan sonra çarpıcı mesajlar verdi. Karaman'ın oyuncusu Recep Niyaz'la ilgili yaptığı açıklamalar dikkat çekti.

Yeni Şafak
21:46 - 18/02/2017 Cumartesi
Güncelleme: 21:52 - 18/02/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ve Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor maç öncesinde böyle poz verdi.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ve Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor maç öncesinde böyle poz verdi.

Galatasaray'la 1-1 berabere kaldıkları maçı değerlendiren Hikmet Karaman, oyuncusu Recep Niyaz'la ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.



İşte Hikmet Karaman'ın maç sonundaki mesajları;


  • "Yediğimiz golde baskı yok, pres yok. Ayağımızdaki topu verdik. Josue cin gibi, hemen araya bir koşu yaptı, çıkardı ve gol. Maçtan önce Galatasaray'a farklı bakmak gerekirdi. Farklı bir hoca, farklı 2-3 oyuncu. Maçın içinde bazı kararlar verdik. Josue cin gibi bir pas attı, Podolski de kalitesiyle golü attı. Biz genç bir takımız. Recep Niyaz'ı Türkiye'de kim oynattı? Ona sürekli 'Modric'i seyret, Türkiye'nin Modric'i olabilirsin' diyorum. Herkes Galatasaray'ın son dakikada kaçırdığı pozisyonu söylüyor. Bizim kaçırdığımız daha netti. Galatasaray'a iyi bir fizik idmanı da yaptırdık. 118 kilometre koştular. Daha önce 118 kilometre koşmuş mu G. Saray?"



#Galatasaray
#Çaykur Rizespor
#Süper Lig
7 yıl önce