|

İbrahimoviç, G.Saray'a imza atabilir

Son dönemlerde Fransa’da yaşadığı sıkıntılarla adından söz ettiren PSG’nin ünlü golcüsü Zlatan İbrahimoviç’in sezon sonu sarı-kırmızılı takıma imza atacağı iddia edildi.

Yeni Şafak
04:00 - 9/04/2015 Perşembe
Güncelleme: 23:13 - 8/04/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

Son dönemde Didier Drogba ve Wesley Sneijder başta olmak üzere transfer ettiği dünyaca ünlü futbolcularla bir marka haline gelen Galatasaray'ın adı dev isimlerle anılmaya devam ediyor. Bundan birkaç yıl öncesine kadar rüya olarak görülse de PSG'nin İsveçli süperstarı Zlatan İbrahimovic'in adı çok ciddi bir şekilde sarı-kırmızılı takımla anılmaya başlandı. Dünyanın en ciddi spor gazetesi olarak kabul edilen L'Equipe, PSG'nin dünyaca ünlü İsveçli oyuncusu Zlatan İbrahimoviç'in gelecek sezon sürpriz bir şekilde Galatasaray'a imza atabileceğini yazdı. İbrahimoviç'in son zamanlarda Fransa'da yaşadığı problemler yüzünden PSG ile yol ayrımına geldiği ve şu anda en büyük adayın G.Saray olduğu kaydedildi. Son dönemde Zlatan ile PSG yönetimi arasında yaşanan gerginliklerin İsveçli oyuncuyu kopma noktasına getirdiği, Fransız ekibinin Galatasaray gibi bir avantajı kullanmak istediği iddia edildi.



Yazın bombası olur

İbrahimovic'in G.Saray'ın felsefesine uygun bir isim olduğu belirtilirken, transferin gerçekleşmesi halinde yazın bombası olmasına kesin gözüyle bakıldı. İsveçli golcü, bu sezon PSG ile çıktığı 34 maçta 25 golle yıldızlaştı.


#Zlatan İbrahimoviç
#Didier Drogba
#Wesley Sneijder
9 yıl önce