|

İbrahimovic'te sıcak saatler

Taraftarların kampanya başlatıp 1 milyon forma satın alma garantisi vermesi üzerine yönetim Fransa'da PSG ve Zlatan İbrahimovic'in menajeri ile görüştü.

Yeni Şafak
20:50 - 1/08/2015 Cumartesi
Güncelleme: 21:52 - 1/08/2015 Cumartesi
Diğer

Fenerbahçe'nin Robin Van Persie, Nani, Beşiktaş'ın ise Mario Gomez transferlerinin ardından gözler Galatasaray'a çevrildi.



Galatasaray yönetimi Zlatan İbrahimovic için bir girişimde bulunmuş fakat ücret konusunda anlaşamayınca transferi askıya almıştı. Geçtiğimiz günlerde Zlatan İbrahimovic'e transfer dedikoduları ile ilgili bir soru sorulmuş kendisi bu soruya; "Bir sonraki durağım çok büyük bir sürpriz olacak" diye yanıt verince gözler tekrar Galatasaray'a çevrilmişti.



Sosyal Medya'dan büyük baskı


İsveçli golcüyü takımlarında görmek isteyen taraftarlar, son dönemde yaşanan gelişmelerin ardından operasyon başlattı. Zlatan'ın sosyal medya hesaplarını abluka altına alan Galatasaray taraftarları, 33 yaşındaki futbolcuya her gün Twitter ve Facebook hesaplarından binlerce mesaj gönderiyor.



1 milyon forma sözü


Galatasaray yönetimi bu gelişmelerden sonra Zlatan İbrahimovic konusunda müthiş bir atağa kalktı. Taraftarların, İbrahimovic'in transfer edilmesi için kampanya başlatıp 1 milyon forma alma sözü vermesi üzerine harekete geçen yönetim Fransa'ya çıkarma yaptı.



12 milyon Euro'luk teklif



Görüşmede PSG yönetimi ile her konuda anlaşma sağlayan Galatasaray yönetimi İsveçli golcünün menajeri ile masaya oturdu. Kıran kırana bir pazarlık yaptığı kaydedilen tarafların Zlatan'a 12 milyon euro teklif ettiği, menajerinin ise 17 milyon eurodan aşağı inmediği öğrenildi. Galatasaray yönetimi bu transfer için yeni bir kaynak arayacağı kaydedilirken, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde guruplara kalmama ihtimali durumunda cazip bir teklif sunulabileceği ifade edildi.








__________________________________________________




maçı bilgileri



___





#zlatan
#ibrahimovic
#galatasaray
9 yıl önce