|

Ibrahimovic'ten ilk maçında nefis goller

Los Angeles Galaxy forması giyen Ibrahimovic, çıktığı ilk maçta enfes bir gole imza attı. Takımının 3. ve 4. golünü kaydeden Ibrahimovic, taraftarlarına 'ben buradayım' mesajı verdi. Maç sonunda açıklamalar yapan Zlatan İbrahimovic, "Tribünlerde 'Zlatan'ı istiyoruz, Zlatan'ı istiyoruz' seslerini duydum ve onlara Zlatan'ı verdim" sözlerine yer verdi.

Yeni Şafak
00:05 - 1/04/2018 Pazar
Güncelleme: 00:34 - 1/04/2018 Pazar
Yeni Şafak
Amerikan Birinci Futbol Ligi (MLS) takımlarından Los Angeles Galaxy'e transfer olan Zlatan Ibrahimovic
Amerikan Birinci Futbol Ligi (MLS) takımlarından Los Angeles Galaxy'e transfer olan Zlatan Ibrahimovic

Amerikan Birinci Futbol Ligi (MLS) takımlarından Los Angeles Galaxy'e transfer olan Zlatan Ibrahimovic, çıktığı ilk maçta iki gol atarak takımına galibiyeti getirdi.

Geçtiğimiz günlerde Manchester United'dan ABD'nin Los Angeles Galaxy takımına transfer olarak futbol dünyasında büyük yankı uyandıran İsveç'li yıldız İbrahimovic, taraftarı önündeki ilk maçta harika bir gole imza attı.

Los Angeles FC ile evinde karşılaşan Galaxy takımı sahadan 4-3'lük galibiyetle ayrılırken ilk maçında 2 gol birden atan İbrahimovic adeta hayranlarına 'ben buradayım' mesajı verdi.

Oyuna ikinci yarıda dahil olan Ibrahimovic, 77. dakikada nefis bir gole imza attı. Takımını 77. dakikadaki golle 3-3'e getiren Ibrahimovic, öte yandan 90. dakikada da gol atarak, sahadan Los Angeles Galaxy'nin 4-3 galibiyetle ayrılmasını sağladı.


Zlatan'ın skoru 4-3'e getirdiği gol:


#Zlatan Ibrahimovic
#Los Angeles Galaxy
6 yıl önce
default-profile-img