|

İdmanocağı, ikinci yarıya iyi başladı

Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde, Yeşilyurt'u deplasmanda 3-1 yenen İdmanocağı, ikinci yarıda art arda ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı.

Yeni Şafak
11:20 - 19/01/2015 Pazartesi
Güncelleme: 09:21 - 19/01/2015 Pazartesi
AA
Antrenör Murat Yedidağ, yaptığı açıklamada, ikinci yarının ilk maçında İlbank'ı 3-1 yendiklerini anımsatarak, "İki maçımızı da kazanarak ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaptığımız için mutluyuz. Çok çalışmamızın karşılığını aldık" dedi.


Ligin son sırasında yer alan Yeşilyurt karşısında ciddi bir mücadele ortaya koyduklarını ifade eden Yedidağ, "Maçın ilk seti karşılıklı sayılar şeklinde geçti. Rakibimiz ilk sette tüm gücünü ortaya koydu ve bu seti almayı başardı. Biz demoralize olmadan oyundan kopmamaya çalıştık. Teslim olmadık ve diğer setleri üstün oyunumuz ile peş peşe alarak maçtan galip ayrılan taraf olduk" dedi.


Hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını ifade eden Yedidağ, "Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Oturmuş ve uyum sorununu çabuk yenmiş bir ekibe sahibiz. Avantajlarını değerlendiriyoruz. Daha da iyi olacağız. Galibiyetten ötürü tüm sporcularımı kutluyorum"  diye konuştu.
#İdmanocağı
#voleybol bayanlar
#Murat Yedidağ
9 yıl önce