|

Diagne İngiltere yolcusu

Galatasaraylı Diagne, Nottingham Forest'in ilgisini yalanlamadı ve transferi için kulübüyle görüşmesi gerektiğini açıkladı.

Haber Merkezi
12:16 - 23/05/2020 Cumartesi
Güncelleme: 12:49 - 23/05/2020 Cumartesi
Yeni Şafak
Diagne, Süper Lig'de gol krallığı yaşamıştı.
Diagne, Süper Lig'de gol krallığı yaşamıştı.

Galatasaray’dan Belçika ekibi Club Brugge’a kiralanan ve burada disiplinsiz davranışlar sebebiyle birçok kez kadro dışı kalan Mbaye Diagne, geleceği hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Senegalli golcü, "Galatasaray beni istemezse, stilime göre bir kulüp bulurum" dedi.

Guardian'a konuşan Diagne'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

"Özür diledim ama kadro dışı bırakıldım"

  • "Club Brugge beni transfer ettiğinde, 'Şampiyonlar Ligi'nde sana ihtiyacımız var' dediler. PSG maçında o penaltıyı atmamalıydım ancak, o an çok ateşliydim. Penaltıyı ben kazandırmıştım. Ben de kullanıp gol atmaya karar verdim. Takımıma yardım etmek istiyordum. Sonrasında takımdan ve teknik direktörden özür diledim ama kadro dışı bırakıldım."
"Clement beni istemedi"
  • "Brugge'deki son 3 ayımda bana tek bir kelime bile etmediler. Bozuk bir 'Merhaba'dan başka bir şey duymadım. Teknik direktör Clement'in beni ilk günden beri istemediğini düşünüyorum. Kulüpteki diğer insanlar beni etkilemişti. Benim penaltıyı kullanmamı ve kaçırmamı fırsat olarak görüp beni kadro dışı bıraktı."

"Galatasaray'ın beni satmaya ihtiyacı varsa hemen kulüp bulurum"

  • "Galatasaray için oynamaktan ötürü mutlu olurum. Ancak, beni kadroda görmek isteyip istemeyeceklerini bilmiyorum. Henüz Galatasaray'dan kimseyle konuşmadım. Bazı insanlar, Galatasaray'ın çok maaş alan oyuncuları göndermesi gerektiğini söylüyor. Kimi kastettiklerini bilmiyorum. Galatasaray'ın beni satmaya ihtiyacı varsa, kendi stilime uygun bir kulübü hemen bulurum.
"İngiltere'de gelişeceğimi düşünüyorum"
  • "Nottingham Forest beni istiyorsa önce Galatasaray ile görüşmeli. Şu ana kadar Galatasaray ile görüşüp görüşmediklerini bilmiyorum. Trezeguet ile hep görüşüyorum ve bana 'İngiltere'ye gelmelisin' diyor. Orada gelişeceğimi düşünüyorum. Sahaya çıktığım zaman neler yapabildiğimi göreceksiniz."



#Galatasaray
#Mbaye Diagne
4 yıl önce