|

Sadio Mane'den samimi itiraflar

Liverpool forması giyen Senegalli futbolcu Sadio Mane, kulüp televizyonuna verdiği röportajda kişisel yaşamıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Yeni Şafak
12:09 - 20/02/2018 Salı
Güncelleme: 12:40 - 20/02/2018 Salı
Yeni Şafak
Sadio Mane bu sezon çıktığı 19 maçta 6 gol atarken 5 de asist yaptı.
Sadio Mane bu sezon çıktığı 19 maçta 6 gol atarken 5 de asist yaptı.

Liverpool'un başarılı forveti Sadio Mane, hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalara imza attı.

Küçükken ailesinden kimsenin, kendisinin futbolcu olacağına inanmadığını söyleyen Mane'nin sözlerinden öne çıkanlar şöyle:

"5 vakit namazımı kılıyorum"
  • Din benim için her şeyden önemli. İslam'ın kurallarına saygılı yaşıyorum. Günde 5 vakit namazımı kılıyorum. Kesinlikle alkol kullanmıyorum. Sigara da içmiyorum.
"Bana kimsenin haberi olmadan para verdi"
  • Gençken aileme futbolcu olmak istediğimi söyledim. Ancak ailem benimle aynı fikirde değildi. Ben de babam gibi gördüğüm birisiyle konuştum. Ona, Dakar'a gitmek istediğimi söyledim. Bana yardım etti ve kimsenin haberi olmadan para verdi. Ne anneme ne de amcama anlattım. Dakar'a gittim. Annem beni bulamayınca panik olmuş. Bir arkadaşım onlara başkentte olduğumu söylemiş. Ailemde kimse büyük bir futbolcu olacağıma inanmıyordu. Okulumu bitirince, beni bırakmaya karar verdiler.
"Annem beni hiç izlemez"
  • Şimdiye kadar annem beni hiç izlemedi. Neden? Çünkü biraz anksiyete bozukluğu var. Gol atıp atmadığımı arkadaşıma sorar. Ama ona maçın bittiğini söyleseniz bile asla televizyona bakmaz. Eğer maç yapıyorsam sürekli streslidir.

#Sadio Mane
#Liverpool
6 yıl önce