|

İtalya Kim Min-Jae'yi konuşuyor: Napoli harekete geçti

Fenerbahçe'nin Çin Ligi ekiplerinden BJ Guan'dan 3 milyon euro karşılığında transfer ettiği ve bir yıl oynadıktan sonra 18 milyon euro karşılığında Napoli'ye sattığı Kim Min-Jae, İtalya'da adından sıkça söz ettiriyor. Sadece 3 ayda gösterdiği başarılı performans ile İtalya'da gündem olan Kim Min-Jae ile yeni sözleşme imzalanması ve serbest kalma bedelinin yükseltilmesi bekleniyor. Peki Kim Min Jae'nin Napoli'de serbest kalma bedeli ne kadar? Yeni sözleşme ile Kim Min Jae'nin serbest kalma bedeli ne olacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Haber Merkezi
16:54 - 8/11/2022 Salı
Güncelleme: 17:10 - 8/11/2022 Salı
Yeni Şafak
Transfermarkt verilerine göre 25 yaşındaki oyuncunun, güncel piyasa değeri 25 milyon euro.
Transfermarkt verilerine göre 25 yaşındaki oyuncunun, güncel piyasa değeri 25 milyon euro.

Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan Kim Min-Jae, gösterdiği başarılı performansla İtalya'da gündem olmaya devam ediyor. İtalyan basınında Güney Koreli oyuncunun, yıllardır Napoli forması giyiyormuş gibi oynadığı ifade edilirken, yeni sözleşme imzalanacağı iddia edildi.

Kim Min Jae'nin serbest kalma bedeli ne kadar?

Corriere Dello Sport'un haberine göre, sözleşmesinde '50 milyon euroya serbest kalır' maddesi olan Kim Min-Jae ile yeni sözleşme imzalanacak. Bu rakamı az bulan Napoli'nin harekete geçtiği ve yeni rakamın çok daha yüksek olacağı iddia edildi.

İtalyan yönetimi, hem Kim Min-Jae'nin maaşına zam yapacak hem de serbest kalma bedelini yükseltecek. Kim Min-Jae'ye yeni sözleşme imzalatmak isteyen Napoli'nin, Dünya Kupası başlamadan bu imzayı attırmak istediği öğrenildi.

Kim Min-Jae'nin piyasa değeri ne kadar?

  • Sözleşmesi 2025 yılında sona erecek olan ve ayrıca 2 senelik uzatma opsiyonu bulunan Kim Min-Jae, bu sezon 18 karşılaşmada 2 gol kaydetti. Transfermarkt verilerine göre 25 yaşındaki oyuncunun, güncel piyasa değeri 25 milyon euro.

#Kim Min Jae
#Napoli
1 yıl önce