|

İtalyanlar Mostafa Mohamed'in peşinde

Galatasaray'ın Mısırlı oyuncusu Mostafa Mohamed için İtalya Serie A ekiplerinden Atalanta devreye girdi. İtalyanlar, Galatasaray'ın Lazio ile oynayacağı mücadeleye gözlemci göndererek, Mostafa Mohamed'i yakından takip edecek.

Haber Merkezi
09:19 - 8/12/2021 الأربعاء
Güncelleme: 09:27 - 8/12/2021 الأربعاء
Yeni Şafak
Mostafa Mohamed bu sezon Galatasaray formasıyla 23 maçta, 4 gol ve 1 asistle oynadı.
Mostafa Mohamed bu sezon Galatasaray formasıyla 23 maçta, 4 gol ve 1 asistle oynadı.

Galatasaray’ın Mısırlı forveti Mostafa Mohamed'e Avrupa’nın büyük takımlarının ilgisi devam ediyor. Sezon başında Fransa Ligue 1 ekibi Bordeaux tarafından istenen ancak transferi son anda gerçekleşmeyen Mısırlı forvet, ara transfer döneminde sarı kırmızılı takımdan ayrılabilir.

Atalanta, Mostafa Mohamed için gözlemci gönderecek

İtalya Serie A ekiplerinden Atalanta, Mostafa Mohamed ile ciddi olarak ilgileniyor. İtalyan ekibi, sarı-kırmızılı takımın yarın Roma Olimpiyat Stadı’nda oynayacağı Lazio maçına da 24 yaşındaki futbolcuyu izlemesi için temsilci gönderecek. Sarı kırmızılı takımın en son oynadığı Altay karşılaşmasında ilk 11’de forma giyen Mustafa Mohamed, teknik ekibin Lazio planları arasında da yer alıyor.

  • Önce bonservisi alınacak
  • Sarı-kırmızılı takım, Mostafa Mohamed’i değerlendirebilmek için öncelikli olarak bonservisini alacak. 2020- 21 sezonu ara transfer döneminde Mısır ekibi Zamalek’ten 1,5 yıllığına kiralanan Mostofa Mohamed’in 4 milyon dolar satın alma opsiyonu bulunuyor.

#Galatasaray
#Atalanta
#Lazio
#Mostafa Mohamed
٪d سنوات قبل