|

Japonlar Galatasaray-Beşiktaş derbisinin saatinin değişmesini istiyor

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonun devre arasında Nagatomo'yu, Beşiktaş'ın da bu sezonun Ocak ayında Kagawa'yı transfer etmesi Japon futbolseverlerin ilgisini Süper Lig'e çevirdi. Galatasaray ve Beşiktaş'ın maçlarını ülkelerinde canlı yayınlamaya başlayan Japonlar, 31. haftada oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisi için ise flaş bir istekte bulundu.

Yeni Şafak
15:07 - 6/02/2019 Çarşamba
Güncelleme: 15:24 - 6/02/2019 Çarşamba
Yeni Şafak
Kagawa ve Nagatomo, Japon futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en etkili oyuncular arasında gösteriliyor.
Kagawa ve Nagatomo, Japon futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en etkili oyuncular arasında gösteriliyor.

Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak 31. hafta karşılaşması için Japonlar şimdiden harekete geçti. Ülkelerinin iki önemli oyuncusu Nagatomo ve Kagawa'yı izlemek isteyen Japon TV kanalları bu mücadeleyi yayınlamak için iki kulüple temasa geçti.

Saat farkından dolayı karşılaşmanın Türkiye saati ile 15.00'te oynanmasını isteyen Japonlar bu taleplerini şimdiden iletirken konuyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu ve yayıncı kuruluşun nasıl bir karar vereceği şimdiden merak konusu oldu.

Hatırlanacağı üzere Japon TV kanalı DAZN, Nagatomo'nun Galatasaray'a transferi sonrasında sarı kırmızılıların bazı maçlarını canlı yayınlamıştı. Aynı TV kanalı Beşiktaş'ın Kagawa transferi sonrasında siyah beyazlıların Antalyaspor mücadelesini de canlı yayınlamıştı.


#Galatasaray
#Beşiktaş
5 yıl önce