|

Jeremain Lens Beşiktaş'a gelme sebebini açıkladı

Beşiktaş'ta henüz beklenilen formunu yakalayamayan Jeremain Lens, özel açıklamalarda bulundu. Hollandalı futbolcu, siyah-beyazlı takımın teklifini kabul etme sebebini ise "Beşiktaş'a Real Madrid ve Barcelona'dan futbolcular gelince ben de hiç düşünmeden yapılan teklif kabul ettim" sözleriyle açıkladı.

Yeni Şafak
09:15 - 12/10/2017 Perşembe
Güncelleme: 09:37 - 12/10/2017 Perşembe
Diğer
Jeremain Lens, Trabzonspor maçında attığı golden sonra sevinirken.
Jeremain Lens, Trabzonspor maçında attığı golden sonra sevinirken.
Sezon başında
Beşiktaş'
a transferiyle olay olan Jeremain Lens, siyah-beyazlı kulübe
Fenerbahçe'
den gelmediğini söyledi.

Hürriyet'e konuşan Hollandalı yıldızın sözlerinden öne çıkanlar şunlar:

"Beşiktaş'a Sunderland'den geldim, F.Bahçe'den değil"
  • Ben geçen sezon Fenerbahçe'de oynarken Sunderland'in oyuncusuydum. Yani burada kiralık oynuyordum. Dolayısıyla Beşiktaş'a Fenerbahçe Kulübü'nden değil, Sunderland'den geldim. İnsanların bunu gözardı etmemesi gerekiyor.
"Başka bir anlam çıkartılmasın"
  • Beşiktaş'a gelirken çektiğim videoda da doğru olduğuna inandığım adımı attığımı anlatmaya çalıştım. Başka bir anlam çıkartılmasın.
"Beşiktaş'ın teklifini hiç düşünmeden kabul ettim"
  • 2005 yılında Alkmaar formasıyla Fenerbahçe'ye karşı görev yapmıştım. Ve geçen sezon da Fenerbahçe'de kiralık oynadım. Beşiktaş'a bu sezon da çok iyi oyuncular geldi. Geçen sezon Adriano, bu sezon Pepe. Beşiktaş'a Real Madrid ve Barcelona'dan futbolcular gelince ben de hiç düşünmeden yapılan teklifi kabul ettim. Şimdi buradaki hedefim takımın bir parçası olmak ve üst üste üçüncü şampiyonluğu yakalamak. Şampiyonlar Ligi'nde de gruptan çıkmak istiyoruz. Performans olarak iyi durumdayız. Bazı maçlarda oyunumuzun karşılığı skora yansımadı.
Şenol Güneş'e mesaj gönderdi
  • Geçen sezon Fenerbahçe'de oynarken gollerim ve asistlerim vardı. Bunu yeniden yapmak için sürekli oynamak gerekiyor. Ben de Beşiktaş'ta daha fazla oynayabilmek için elimden geleni yapıyorum. Beşiktaş'ta şans bulduğumda en iyisini yapmaya çalışıyorum.
#Beşiktaş
#Jeremain Lens
7 yıl önce