|

Jose Mourinho'nun kazanacağı para belli oldu

Lois Van Gaal ile yollarını ayıran Manchester United, Portekizli teknik adam Jose Mourinho ile anlaşmıştı. İngiliz basını bu anlaşmanın detaylarını açıkladı. Buna göre Mourinho Manchester United ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Başarılı teknik adam 5 yıllık süreçte ise dudak uçuklatan bir parayı cebine koyacak.

Yeni Şafak
07:31 - 23/05/2016 Monday
Güncelleme: 07:50 - 23/05/2016 Monday
Yeni Şafak
Jose Mourinho, Manchester United ile sözleşme imzalamak için İngiltere'ye geldi.
Jose Mourinho, Manchester United ile sözleşme imzalamak için İngiltere'ye geldi.

Chelsea'de kabus gibi bir sezon geçiren Jose Mourinho, kulübü ile yollarını ayırdıktan sonra sezon sonuna kadar hiçbir takımı çalıştırmamıştı. Portekizli teknik adam önceki günlerde yaptığı açıklamayla ise yeni takımının belli olduğunu ve Temmuz ayında geri döneceğini açıklamıştı.



İngiliz basını Portekizli teknik adamın Manchester United ile anlaştığını ve sözleşmenin 5 yıllık olduğunu açıkladı. Daily Mail gazetesi, Portekizli teknik adamın alacağı ücreti de okuyucularına duyurdu. Gazetenin haberine göre başarılı çalıştırıcı, 5 yıllık anlaşma gereği 75 milyon sterlin kazanacak. Ayrıca Manchester United kulübü Mourinho'ya transfer bütçesi olarak da 200 milyon sterlinlik bir bütçe hazırlayacak.



Anlaşmanın yakın zamanda resmi olarak açıklanacağı belirtilirken Jose Mourinho için 'Alex Ferguson'dan sonra takımın başına gelebilecek en iyi teknik direktör' yorumları yapılıyor.










#Jose Mourinho
#Manchester United
#Chelsea
#Van Gaal
8 years ago