|

Jose Sosa devreye girdi: Golcü oyuncuyu ikna etmeye çalışıyor

Fenerbahçe, Trabzonspor formasıyla Süper Lig'de gol krallığı yaşayan Alexander Sörloth'un transferi için yoğun çaba sarf ediyor.

Haber Merkezi
09:15 - 28/07/2021 Çarşamba
Güncelleme: 09:28 - 28/07/2021 Çarşamba
Yeni Şafak
Sosa'nın sarı-lacivertli kulüple bir sezon daha sözleşmesi bulunuyor.
Sosa'nın sarı-lacivertli kulüple bir sezon daha sözleşmesi bulunuyor.

Fenerbahçe, Almanya Bundesliga ekiplerinden Leipzig’in kadroda düşünmediği Norveçli golcü Alexander Sörloth için temaslarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli takımın tecrübeli oyuncusu Jose Sosa da Trabzonspor’da birlikte forma giydiği Sörloth ile konuşarak, Fenerbahçe’ye gelmeye ikna etmeye çalışıyor.

Sarı-lacivertli yönetim, Alman kulübüyle temasa geçerek, Norveçli forvet için kiralama teklifinde bulundu. Ancak Leipzig, Sörloth’u bonservisiyle satmayı planlıyor. 25 yaşındaki golcü de Leipzig’den ayrılmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe golcü futbolcuyu ikna etmek için yoğun çaba gösterirken, Sosa da eski takım arkadaşını Fenerbahçe’ye gelmeye ikna etmeye çalışıyor.


Muriqi'nin forma şansı zor

Fenerbahçe, Lazio’da forvet rekabetinde Immobile ve Caicedo’nun arkasında kalan Vedat Muriqi konusunda da teknik direktör Maurizio Sarri’nin kararını bekliyor. Muriqi’i kiralık olarak kadroya katmak isteyen sarı-lacivertliler, İtalyan kulübüyle temaslar sürüyor. Kosovalı forvet de yeniden Fenerbahçe’de oynayarak, İtalya Serie A’ya daha güçlü dönmeyi planlıyor. Lazio’nun Muriqi hakkında kararını 10 gün içinde vermesi bekleniyor.

#Jose Sosa
#Fenerbahçe
#Alexander Sörloth
3 yıl önce