|

Jupp Heynckes: Beşiktaş’ın ligde şampiyon olacağına eminim

Bayern Münih Teknik Direktörü Jupp Heynckes, Beşiktaş karşısında müthiş bir atmosferde oynadıklarını söyleyerek, siyah-beyazlı ekibin Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşacağına emin olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
23:08 - 14/03/2018 Çarşamba
Güncelleme: 23:11 - 14/03/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Bayern Teknik Direktörü Juup Heynckes, Beşiktaş maçından sonra basın mensuplarının sorularını cevapladı.
Bayern Teknik Direktörü Juup Heynckes, Beşiktaş maçından sonra basın mensuplarının sorularını cevapladı.
3-1 kazanılan Beşiktaş karşılaşmasının ardından basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Bayern Münih Teknik Direktörü Jupp Heynckes çeyrek finale yükseldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

“Hiçbir rakipten çekinmiyoruz”
  • “Şampiyonlar Ligi’nin hedef olması için ayaklarımızın yere basması gerekir. Daha hangi rakiple karşılaşacağımızı bilmiyoruz. Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak zordur. Her zaman formun en zirvesinde olmanız gerekir. Tabii ki kazanabilir bu turnuvayı. Ben göreve geldiğimde ilk hedefim buydu. Ligde 5 puanlık bir farkımız vardı ama takım bu görevin üstesinden geldi. Almanya Kupası’nı da almak istiyoruz”

“Beşiktaş’ın şampiyon olacağına eminim”
  • “Beşiktaş, Bundesliga’da hangi sırada olur söylemek zor ama kesinlikle orta sıraların üzerinde olur” dedi. Vodafone Park’taki atmosferi de değerlendiren tecrübeli teknik adam, “Her bir oyuncu için ekstra bir motivasyondu atmosfer. Gerçekten sıra dışı bir atmosfer ve Avrupa’da hiçbir yerde yok. Napoli ve Glasgow’da benzer bir atmosfer vardı ancak burasının çok daha farklı olduğunu söyleyebilirim. Beşiktaş çok iyi futbol oynuyor ve taraftarının da, namağlup buraya gelmesinde çok etkisinin olduğunu düşünüyorum. Takım kadrosunu değerlendirdiğimiz zaman takım ligde 2. sırada ve ben bu sene şampiyonluk unvanlarını koruyacaklarını düşünüyorum ve hatta Beşiktaş’ın şampiyon olacağına eminim”

Bir ‘teşekkür’ de büyük #Beşiktaş taraftarına... 👊🏻 Yeni Şafak Spor (@yenisafakspor)'in paylaştığı bir gönderi (Mar 14, 2018 at 12:27ös PDT)

#Beşiktaş
#Jupp Heynckes
#Bayern Münih
6 yıl önce