|

Olaylı derbi için karar belli oldu

TFF, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalan kupa derbisi ile ilgili kararını verdi. Mücadelenin kaldığı yerden seyircisiz şekilde oynatılacağı açıklandı.

Yeni Şafak ve
15:00 - 25/04/2018 Çarşamba
Güncelleme: 15:56 - 25/04/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Şenol Güneş derbide hastanelik olmuş ve karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan mücadeleyi tatil etmişti.
Şenol Güneş derbide hastanelik olmuş ve karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan mücadeleyi tatil etmişti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında yaşanan saha olayları nedeniyle hakem Mete Kalkavan tarafından tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş derbisiyle ilgili kararını verdi.

Karşılaşmanın 57. dakikadan itibaren Ülker Stadı'nda seyircisiz olarak oynanacağı ifade edildi.

3 Mayıs Perşembe günü oynanacak

Yapılan açıklamada; "TFF Yönetim Kurulu, 57. dakikada Hakem Mete Kalkavan tarafından tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş müsabakası ile ilgili olarak; Futbol Müsabaka Talimatı'nın 20. Maddesi'nin 1. Fıkrası uyarınca, müsabakanın yarıda kaldığı andaki şartlarla tedbiren seyircisiz olarak tamamlanmasına oy birliği ile karar verdi. Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ikinci maçı kaldığı yerden 3 Mayıs 2018 Perşembe günü oynanacak" denildi.


  • Derbide ne yaşandı?
  • Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı, 57. dakikada çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi. Şenol Güneş’in kafasına gelen cisimle yaralanmasının ardından Mete Kalkavan ve yardımcıları soyunma odasına gitti ve talimatlar gereği geri çıkmadı.

#Fenerbahçe
#Beşiktaş
#TFF
6 yıl önce