|

Karaman’ın aklı golcüde

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, bir yandan Avusturya kampında takımını yeni sezona hazırlarken, diğer yandan da kadroya dahil edilmesi beklenilen forvetin yolunu gözlüyor. Bordo-mavili takıma en yakın golcü ise Anderlecht’te forma giyen İvan Santini

Ali Kemal Yazıcı
04:00 - 23/07/2019 Salı
Güncelleme: 03:18 - 23/07/2019 Salı
Yeni Şafak
İvan Santini
İvan Santini

Yani sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Trabzonspor’da teknik direktör Ünal Karaman, hazırlıkların eksiksiz yapılabilmesi için yeni transferlerin bir an önce takıma katılmasını bekliyor. Geçen sezon devre arasında Burak Yılmaz’ı Beşiktaş’a sattıktan sonra sezon sonunda da sözleşmesi sona eren Hugo Rodellaga ile yollarını ayıran bordo-mavililer, en azından bir santraforu kadrosuna katmayı planlıyor. Yaptığı genç transferlerle yaş ortalamasını düşüren Trabzonspor’da savunma ve orta alanda alternatifler bulunmasına rağmen hücum bölgesinde eksiklikler yaşıyor. Bu bölgede golcü olarak elinde sadece Caleb Ekuban bulunan Karaman, dünkü maçtan sonra yaptığı açıklamada önlerinde uzun bir maç maratonu olduğunu belirterek “Umarım en kısa dönem içerisinde bu rekabet ortamını oluşturacak oyuncular aramıza katılır. İnşallah biz de hazırlığımızı en iyi şekilde yapmaya devam ederiz” dedi.

NELER OLACAĞINI GÖRECEĞİZ

Trabzonspor’da süren transfer çalışmalarında ise öne çıkan ismin Anderlecht’te forma giyen İvan Santini olduğu öğrenildi. Futbolcuyla ilgili açıklamada bulunan bordo-mavili kulübün başkanı Ahmet Ağaoğlu, “Benim ağzım sıkı ama görüştüğümüz oyuncular var. Santini bonservis ücreti olan bir oyuncu. Biz genellikle bonservis ücreti vermekten hoşlanmayan bir kulübüz. Neler olacağını göreceğiz” dedi. Santini’yi düşük bir bütçeyle kadrosuna katmayı planlayan Ağaoğlu’nun hafta sonuna kadar bu transferi bitirmesi bekleniyor. Freiburg, Standard Liege ve Caen gibi takımların formasını giyen 30 yaşındaki Hırvat futbolcu, geçen sezon Belçika Ligi’nde Anderlecht’te25 maçta 14 gol attı.

  • Keşan formayı dünya duydu
  • Trabzonspor’un yöreye özgü “keşan” motifiyle satışa sunduğu ve büyük ilgi gören formanın yankıları sürmeye devam ediyor. İspanya devi Barcelona’nın ve futbolcusu Gerard Pique’nin forma tanıtımını paylaşmasının ardından bordo-mavili kulüp hem Katalan ekibine hem de futbolcuya forma sözü vermişti. İspanyol ekibinin savunma oyuncusu Gerard Pique, kendisine forma gönderme sözü veren Trabzonspor’a sosyal medya hesabından Türkçe paylaşımda bulunarak teşekkür etti. Barcelona Kulübü de Trabzonspor’un paylaşımını alıntılayarak, “Bir bordo-mavi kulüpten diğerine.” ifadesini kullandı. Trabzonspor Kulübü, Barcelona’nın bu paylaşımına İspanyolca, “Renklerin kardeşliği, Bize hayat bordo-mavi” karşılığını verdi. Trabzonspor’un tanıtım videosunu şu ana dek yaklaşık 10 milyon kişi izledi.
#Trabzonspor
#Ünal Karaman
#İvan Santini​
5 yıl önce