|

Karşıyaka derbiye hazır

PTT 1. Lig’de oynayacağı Bucaspor derbisi öncesinde Foça’da kampa giren Karşıyaka, bu maçtan üç puanla ayrılıp galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Yeni Şafak
09:12 - 21/11/2014 الجمعة
Güncelleme: 09:13 - 21/11/2014 الجمعة
IHA
22 Kasım Cumartesi günü İzmir Atatürk Stadı’nda Bucaspor ile oynayacağı derbi maçı öncesi son hazırlıklarını tamamlayan Karşıyaka, kampa girdiği Foça’da Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ile birlikte akşam yemeğinde bir araya geldi. Kampı ziyaret eden başkan Demirağ’a adının yazılı olduğu forma hediye edildi. Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ise Karşıyakalı futbolcu ve yöneticilere Atatürk gravürü takdim etti.


Karşıyaka teknik direktörü Yusuf Şimşek ise başkan Gökhan Demirağ’a, ilçede kamp yapmaları için gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür etti.


Biletler 10 TL

İzmir Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın biletleri ise her iki takım taraftarı için de 10 TL’den satışa sunuldu. 22 Kasım Cumartesi günü saat 18.30’da başlayacak olan İzmir derbisini, Ankara bölgesi hakemi Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu’nun yardımcılıklarını Barış Yüksektepe ve Önder Yılmaz yapacak.
#PTT 1. LİG
#BUCASPOR
#KARŞIYAKASPOR
٪d سنوات قبل