|

Kartal zirveyi istiyor

Süper Lig’in 24.haftasında Beşiktaş kendi taraftarı önünde Eskişehirspor’u 3-1 mağlup etti.

Yeni Şafak ve
18:50 - 7/03/2016 Pazartesi
Güncelleme: 22:03 - 7/03/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

Bir maç eksiği bulunan Beşiktaş, 24.hafta kapanış mücadelesinde Eskişehirspor'u 3-1 mağlup ederek Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını korudu.



İlk yarının 25 dakikasında üst üste fırsatları değerlendiremeyen Kara Kartal aradığı golü Sosa'nın kullandığı korner vuruşunda Atiba'nın kafası ile buldu. Bu golden 6 dakika sonra Quaresma'nın müthiş pasında Mario Gomez iyi yükseldi ve ilk yarı 2-0 sona erdi.



29.dakikada sol kanattan Sosa'nın kullandığı köşe vuruşuna ön direkte Atiba kafa vuruşunu yaptı ve topu filelerle buluşturdu.






36.dakikada Eskişehirspor'un kullandığı serbest vuruş savunmadan dönünce Beşiktaş hızlı hücuma çıktı, sol kanattan Quaresma trivela ortasını açtı, Gomez kafa vuruşunu yaptı ve topu filelerle buluşturdu.







İkinci yarıda etkili oyununu sürdüren Beşiktaş ataklarına devam etti. Quaresma, Olcay, Oğuzhan ve Sosa ile hücum hattında harika işler yapan Beşiktaş, Gomez ile farkı 3'e çıkartıp rahatladı. Eskişehirspor mücadelenin son dakikalarında Anel Hadzic ile farkı 2'ye indirdi ve mücadele 3-2 sona erdi.







#beşiktaş
#eskişehirspor
8 yıl önce