|

Kayseri Erciyesspor Van maçına çıkmadı

3. Lig 2. Grup'ta oynanması beklenen Van Büyükşehir Belediyespor-Kayseri Erciyesspor müsabakası, konuk ekibin maça gelmemesi nedeniyle oynanamadı.

Yeni Şafak
10:21 - 17/09/2017 Pazar
Güncelleme: 13:27 - 18/09/2017 Pazartesi
AA
Van Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular ve hakemler maç saatine kadar bekledi.
Van Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular ve hakemler maç saatine kadar bekledi.

Kayseri Erciyesspor maddi imkansızlıklardan dolayı maça çıkmadı.

Van Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular ve hakemler bir süre sahada rakiplerinin gelmesini beklerken, maç saatine kadar Kayseri ekibinin gelmemesi üzerine hakemler, TFF gözlemcisi ile yapılan istişarenin ardından sahadan ayrıldı.

Van Büyükşehir Belediyespor futbolcuları ise maç eksiğini kapatmak için stadyumda antrenman yaptı.

Tarihi başarılar ile dolu

Maddi imkansızlıklardan dolayı maça çıkmayan Kayseri Erciyesspor'un tarihi başarılarla dolu. İlk olarak 2005-2006 sezonunda Süper Lig'de boy gösteren ekip, 2006-07, 2013-14 ve 2014-15 sezonlarında Süper Lig'de mücadele etti. Küme düştüğü 2006-07 sezonunda Türkiye Kupası'nda finale yükselen mavi-siyahlılar, İzmir'de oynanan final maçında uzatmalarda Beşiktaş'a 1-0 yenilerek kupayı alamasa da Avrupa Kupaları'na katılma hakkı elde etti. Şimdiki adıyla TFF 1. Lig'de mücadele ederken UEFA Kupası'nda Türkiye'yi temsil eden Kayseri Erciyesspor ilk turda İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımı ile eşleşti. İsrail'de 1-1 berabere kaldığı rakibini Kayseri'de 3-1 yenen Kayseri temsilcisi adını ikinci tura yazdırdı. Bu turda dünya devi Atletico Madrid ile eşleşen Kayseri Erciyesspor rakibine iki maçta da yenilerek Avrupa'ya veda etmişti.



#Kayseri Erciyesspor
#Van Büyükşehir Belediyespor
7 yıl önce