|

Kayserispor─Galatasaray: 1-3

Galatasaray, Süper Lig'in 18. haftasında Kayserispor'u deplasmanda 3-1 mağlup etti. Sarı kırmızılıların golleri Eren Derdiyok ve Garry Rodrigues'ten gelirken Kayserispor'un tek sayısı Umut Bulut'tan geldi.

Yeni Şafak
18:31 - 22/01/2018 Pazartesi
Güncelleme: 22:00 - 22/01/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Eren Derdiyok, Kayserispor galibiyetine 2 gollük katkıda bulundu.
Eren Derdiyok, Kayserispor galibiyetine 2 gollük katkıda bulundu.

Galatasaray, zorlu Kayseri deplasmanından zaferle ayrıldı ve ikinci devreye galibiyetle başladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, takımını son oynadıkları lig maçından 5 değişiklik yaparak sahaya sürdü. Süper Lig'de 24 Aralık'ta Göztepe ile oynanan 17. hafta maçının ilk 11'inde yer alan Gomis ve Fernando sakatlığı, Maicon da cezası nedeniyle kadroya alınmazken, Belhanda ve Linnes de yedek kulübesinde oturdu. Bu isimlerin yerine Mariano, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Eren Derdiyok ve Latovlevici ilk 11'de oynadı. Galatasaray'ın eski teknik Direktörü Igor Tudor döneminde kadroya girmekte zorlanan Selçuk İnan da, Kayserispor karşısında ilk 11'de sahaya çıktı.

Eren Derdiyok'tan 2 gol

Maça oldukça hızlı başlayan Galatasaray, Eren Derdiyok'un 12 ve 18. dakikadaki golleriyle devreyi 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda ise rüzgar tersine döndü. 52'de Umut Bulut'un kafa golüyle farkı bire indiren Kayserispor, kalan dakikalarda da Galatasaray kalesinde müthiş bir baskı kurdu. Ancak Muslera Kayserispor ataklarına geçit vermezken, 90+1'de sahneye çıkan Rodrigues de maça son noktayı koydu: 1-3



#Galatasaray
#Kayserispor
#Süper Lig
6 yıl önce