|

Kayserispor'un yeni hocası Ertuğrul Sağlam

Marius Sumudica ile yollarını ayıran Kayserispor, son olarak İran'da Tractor Sazi'yi çalıştıran Ertuğrul Sağlam ile anlaşmaya vardı. Tecrübeli teknik adam sarı kırmızılı kulüple 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeni Şafak
16:49 - 16/05/2018 Çarşamba
Güncelleme: 21:09 - 16/05/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Ertuğrul Sağlam.
Ertuğrul Sağlam.

Kayserispor'da Marius Sumudica'nın takımdan ayrılması sonrasında sarı kırmızılıların yeni teknik direktörü belli oldu.

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, son olarak İran'da Tractor Sazi takımını çalıştıran Ertuğrul Sağlam'la anlaşmaya vardı.

  • Ertuğrul Sağlam, Süper Lig'de 2009-2010 sezonunda Bursaspor'la şampiyonluk yaşamış ve Türk futbolunda unutulmayacak bir başarıya imza atmıştı. Sağlam, bu sezonun başında lige yeni çıkan takımlardan Yeni Malatya ile sözleşme imzalamış ancak yönetimle olan anlaşmazlıklar yüzünden görevinden ayrılmıştı.
Kayserispor, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Sağlam şu ifadeleri kullandı;
  • "Bugün güzel bir gün. Hepimizin beklediği Ramazan’ın ilk günü. Her şeyden önce Ramazan ile başlayan bu birlikteliğin hayırlı olacağına inanıyorum. Burada olmama vesile olan Kayserispor taraftarına, başkanımıza ve onunla fikir birliği yapan herkese çok teşekkür ederim. Çok mutlu ve gururlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Kayseri’ye indiğim zaman kendi memleketimize gelmiş olmanın huzuru içimi kapladı. Uzun yıllar sonra tekrar Kayseri’de olmanın heyecanını yaşıyorum. İnşallah Türk futboluna altın harflerle yazılacak yeni bir başarını hikayesinin temelleri bugün burada atılıyor. Herkes iyi niyetli"
#Ertuğrul Sağlam
#Kayserispor
6 yıl önce