|

Kocaman: Kendine gel Giuliano

F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, düşüş yaşayan Brezilyalı oyuncusuna, “Kendini toplamalı ve gerçek performansını ortaya koymalısın. Artık sorumluluk almalısın” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/03/2018 Cumartesi
Güncelleme: 03:40 - 24/03/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Giuliano
Giuliano

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, son haftalarda form düşüklüğü yaşayan Giuliano ile özel bir görüşme yaptı.

Brezilyalı oyuncusuna uyarılarda bulunarak, yapmasını istediklerini sıralayan deneyimli çalıştırıcının, Giuliano’dan sahada daha fazla sorumluluk almasını söyleyerek, “Önümüzde hala oynayacağımız 8 maç var. Bu takımın da kalan haftalarda sana ihtiyacı var. Artık kendini toparlamalı ve gerçek performansını ortaya koymalısın. Kaliteni ve yapabileceklerini çok iyi biliyorum. Sana olan güvenim de tam. Ancak son maçlardaki performans yeterli değil. Kaliteni ve yeteneğini sahaya yansıtmalısın. Daha fazla sorumluluk almalısın” ifadelerini kullandığı belirtildi.

Kocaman, Giuliano’yu Kayserispor maçında da ilk 11’de görev vermeyi planlıyor, ancak Brezilyalı oyuncu performansı artırmazsa bundan sonra yedek kalabileceği belirtildi. Bu sezon F.Bahçe ile 25 resmi maça çıkan Brezilyalı oyuncu, ağları 13 kez havalandırırken takımın en golcü ismi konumunda bulunuyor. Giuliano, 2 asistle de dikkat çekiyor. Giuliano'nun ardından 8 gol atan Fernandao, Alper, Valbuena ve Soldado 6'şar gol, Neu stadter ise 5 golle sıralanıyor.

#Aykut Kocaman
#Giuliano
6 yıl önce