|

Koeman Beşiktaşlı futbolcuyu istiyor

Cocu'nun ardından Fenerbahçe'nin başına geçen Koeman'ın Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Tolgay Arslan'ın transferine onay verdiği belirtildi.

Yeni Şafak
10:45 - 18/11/2018 Pazar
Güncelleme: 11:17 - 18/11/2018 Pazar
Diğer
Koeman'la çıkışa geçen Fenerbahçe, 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.
Koeman'la çıkışa geçen Fenerbahçe, 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.

Fenerbahçe'de Erwin Koeman ocak ayındaki ara transfer dönemi için yönetimle bir görüşme gerçekleştirdi. Hollandalı çalıştırıcının sportif direktör Damien Comolli ile yaptığı görüşmede takımın hangi mevkilere ihtiyacı olduğunun masaya yatırdığı bildirildi.

"Tolgay'ı yakından tanıyorum"

Takvim'de yer alan habere göre Koeman, Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Tolgay Arslan'ın transferine sıcak baktığı ve "Tolgay'ı yakından tanıyorum. Kaliteli bir orta saha. Takıma transfer edilirse bize güç katar" dediği aktarıldı.

"Orta sahaya kesinlikle ihtiyacımız var"

Hollandalı teknik adam, Tolgay transferi gerçekleşmezse de orta sahaya oyuncu istedi. Koeman, "Oyunun her iki yönünü de oynayabilen bir merkez ortaya sahaya kesinlikle ihtiyacımız var" dedi.

Kaliteli bir stoper istedi

Stoper mevkisine de transfer isteyen Erwin Koeman, "Zaten sayı olarak da stoper sayımız az. Kaliteli bir stoper alınırsa sezon sonuna kadar bu bölgede sıkıntı yaşamayız" ifadesini kullandı.

#Koeman
#Fenerbahçe
#Tolgay Arslan
5 yıl önce