|

Konya Arena'da Fenerbahçelileri kızdıran şarkı

Konyaspor'un, Fenerbahçe'yi 2-1 yendiği maç sonrası Torku Arena'da çalınan Şampiyonlar Lig müziği sarı-lacivertli takıma gönderme olarak yorumlandı.

Yeni Şafak
12:15 - 10/04/2016 Pazar
Güncelleme: 12:38 - 10/04/2016 Pazar
Diğer
Konya Arena'da Şampiyonlar Ligi  müziği
Konya Arena'da Şampiyonlar Ligi müziği

Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe'yi 2-1 yenerek önemli bir galibiyet alan Konyaspor'un stadında maç sonrası ilginç anlar yaşandı.



Sporx'in haberine göre, maçın bitiş düdüğüyle birlikte Torku Arena hoparlörlerinden 'Konyalım Yürü' isimli şarkı çalındı. Bu şarkıyla coşan Konyasporlu oyuncular taraftarlarıyla galibiyetin keyfini çıkardı.



Bundan bir süre sonra, Konyasporlu taraftarların stadı terk ettiği anlarda Fenerbahçeli taraftarlara karşı Şampiyonlar Ligi müziği çalınması sosyal medyada büyük yankı buldu.





'Kim nasıl yaptı bilmiyorum
'

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "Maçtan sonra statta Şampiyonlar Ligi müziği çalındı. Acaba ikincilik hedefi Konyaspor için kalan haftalarda gündeme gelebilir mi?" sorusunu, "Haberim yok. Kim nasıl yaptı bilmiyorum. O nedenle bir şey söyleme şansına sahip değilim. Hayatım boyunca güç tartısını yapmaya çalıştım. Gidişat adına da çok fazla uçmamak lazım. Ayakların yere basmasında fayda var" şeklinde yanıtladı.



















#fenerbahçe
#torku arena
#konyaspor
8 yıl önce