|

Konyaspor Galatasaray'ı eli boş gönderdi

Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray deplasmanda İttifak Holding Konyaspor'a 2-0 yenildi ve 4 hafta sonra mağlubiyet aldı. Sarı-kırmızılı takım bu süreçte 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alırken, Konyaspor ise 4 hafta sonra kazandı.

Haber Merkezi
20:57 - 5/03/2022 Cumartesi
Güncelleme: 20:59 - 5/03/2022 Cumartesi
Yeni Şafak
Konyasporlu futbolcuların gol sevinçleri
Konyasporlu futbolcuların gol sevinçleri

Süper Lig'in 28. haftasında İttifak Holding Konyaspor sahasında Galatasaray'ı konuk etti. Mücadeleyi ev sahibi ekip 8. dakikada Ahmed Hassan ve 20. dakikada Amar Rahmanoivc'in attığı gollerle 2-0 kazandı.

Alınan bu sonucun ardından Konyaspor puanını 52'ye yükseltti. Galatasaray ise 35 puanda kaldı. Gelecek hafta Konyaspor deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak. Galatasaray ise sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek.

4 hafta sonra yenildi

Süper Lig'de oynadığı son 4 karşılaşmadan, 2 galibiyet ve 2 beraberlik çıkartan sarı-kırmızılı takım; beşinci maçta Konyaspor'a kaybetti. Galatasaray bu mücadele öncesinde oynadığı son 2 maçta, Çaykur Rizespor'u ve Göztepe'yi mağlup etmişti.

4 hafta sonra kazandı

Sahasında Galatasaray'ı 2-0 yenen Konyaspor, 4 hafta sonra galibiyet aldı. Yeşil-beyazlı takım bu süreçte, 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik almıştı.








#Konyaspor
#Galatasaray
2 yıl önce
default-profile-img