|

Konyaspor zora soktu

Avrupa Ligi'nde Braga'ya yenilen yeşil-beyazlıla-rın gruptan çıkabilmesi için kalan 2 maçını kazanması ve rakiplerinin de puan kaybetmesi gerekiyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 5/11/2016 Cumartesi
Güncelleme: 03:41 - 5/11/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda müca- dele eden Atiker Konyaspor'un, Braga karşısında aldığı 3-1'lik yenilgi son- rası gruptan çıkma şansı iyice azaldı. Gruptaki 4. maçında Braga'ya konuk olan yeşil-beyazlı takım, maça iyi başlayıp, Dimitar Rangelov ile 1-0 öne geçmesine karşın bu üstünlüğünü çok sürdüremedi ve maçtan 3-1 yenik ayrıldı. Tur şansını zora sokan Konyaspor'un gruptan çıkabilmesi için kalan son 2 maçını kazanması ve rakiplerinin de puan kaybetmesi gerekiyor.



ÇOK KÖTÜ BİR HAKEM İZLEDİK


Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, kazanmayı çok istedikleri maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi. Rakibin 10 kişi kalmasının ardından hakeminin kimyasının değiştiğini aktaran Kocaman, "Tahminim, Mau- ro'ya kırmızı kartı gösterdikten sonra kimyası değişti hakemin. Gözlerinin önündeki iki tane penaltıyı vermedi. Rangelov'un karşı karşıya kaldığı pozisyonda rakip direk itiyor. Benzer pozisyonlarda benzer kararlar çıkmadı. Çok kötü bir hakem izledik maçta" değerlendirmesinde bulundu.

#Konyaspor
#Avrupa Ligi
#Aykut Kocaman
7 yıl önce