|

Zlatan Ibrahimovic taraftarlara seslendi: Benim için baskı yapın

İtalya Serie A takımlarından Milan forması giyen 40 yaşındaki yıldız futbolcu Zlatan Ibrahimovic, emekli olmayı düşünmediğini ve kariyerinin sonuna kadar kulüpte kalmak istediğini söyledi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan İsveçli oyuncu, "Sözleşmemi uzatması için Milan'a baskı yapalım" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi
09:54 - 7/12/2021 Salı
Güncelleme: 10:07 - 7/12/2021 Salı
Yeni Şafak
Ibrahimovic bu sezon 12	 maçta, 6 gol ve 2 asistle oynadı.
Ibrahimovic bu sezon 12 maçta, 6 gol ve 2 asistle oynadı.

Milan'ın dünyaca ünlü yıldız oyuncusu Zlatan Ibrahimovic, 40 yaşına gelmesine rağmen hala futbol oynamaya devam etmek istediğini söyledi. Emekli olmayı düşünmediğini belirten İsveçli oyuncu, kariyerinin sonuna kadar Milan'da kalmak istediğini ifade etti.

İtalyan basınına açıklamalarda bulunan Ibrahimovic, sezon sonunda sözleşmesinin biteceğini fakat kariyerinin sonundaki belirsizlik sebebiyle oynamayı bırakmaktan korktuğunu söyledi.

  • "Baskı yapalım"
  • 40 yaşındaki yıldız, "Sözleşmemi uzatması için Milan'a baskı yapalım. Umarım ömür boyu Milan'da kalırım. Hâlâ gerçekleştirebileceğim hedeflerim var ve bir lig şampiyonluğu daha kazanmak istiyorum. Futboldan sonra ne olacağını bilmiyorum, bu yüzden durmaktan biraz korkuyorum. Pişmanlık duymamak için oynamaya devam etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

#Zlatan Ibrahimovic
#Milan
2 yıl önce