|

Leicester'ın yıldızı Fenerbahçe'yi pişman etti

Premier Lig'in flaş takımı Leicester City'nin yıldızı Riyad Mahrez'in sezon başında Fenerbahçe'ye önerildiği, sarı-lacivertli kulübün bu teklife olumsuz yanıt verdiği öğrenildi.

Yeni Şafak
13:11 - 20/04/2016 Çarşamba
Güncelleme: 13:46 - 20/04/2016 Çarşamba
Diğer
Vardy ile Mahrez (Leicester City)
Vardy ile Mahrez (Leicester City)

Premier Lig'de uzun süredir liderliğini devam ettiren ve en yakın rakibi Tottenham'ın 5 puan önünde son 4 haftaya lider giren Leicester City'de, Jamie Vardy'yle birlikte hücum hattında harika bir performans sergileyen Riyad Mahrez'in sezon başında Fenerbahçe'ye önerildiği ancak sarı-lacivertli kulübün Cezayirli oyuncuyu kadroda düşünmediği öğrenildi.




10 milyon euro talep edildi

Fanatik'in haberine göre, 25 yaşındaki oyuncunun sezon başında takımından ayrılma ihtimali doğdu. Menajeri ise yeni bir oluşuma giden ve Premier Lig'den oyuncu arayışında olan Fenerbahçe'ye futbolcusunu önerdi ancak kulüp bu öneriye ret cevabı verdi.



Sezon başında oyuncularından hiçbir şekilde şampiyonluk mücadelesi beklemeyen Leicester City yönetiminin yıldız oyuncu için o dönem 10 milyon euroluk bonservis talep ettiği belirtildi.






Karabükspor da istememişti

2013-2014 sezonunda Leicester City 2. Lig'deyken 19 maçta 3 gol atan Mahrez sezon sonunda menajerler aracılığıyla Karabükspor'a önerilmişti.

Ancak kırmızı-mavililer, o dönem değeri 500 bin Euro olan oyuncunun yerine Gaziantepspor'dan Abdou Razack Traore'yi tercih etmişti.



Video: Leicester City'den muhteşem tiki-taka




#Fenerbahçe
#Riyad Mahrez
8 yıl önce