|

Linyitspor iç saha maçını o ilde oynayacak

Kütahya Dumlupınar Stadı’nın zemininden şikayet eden TKİ Tavşanlı Linyitspor bu hafta Bursa’ya gidiyor. Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) Kütahyaspor - Çıksalınspor maçını da düşünen yetkililer, “Aydınspor maçını şansa bırakamayız. Onun için zemini düzgün olan Bursa Minarelli Stadı’nı iç saha müsabakası için uygun gördük" dedi.

Yeni Şafak
14:23 - 7/02/2015 السبت
Güncelleme: 12:32 - 7/02/2015 السبت
IHA

TKİ Tavşanlı Linyitspor için büyük önem taşıyan Aydınspor 1923 karşılaşmasının Bursa’da oynanacağı bildirildi. Kütahya Dumlupınar Stadı’nın zemininden şikayet eden TKİ Tavşanlı Linyitspor teknik heyeti BAL’da şampiyonluk hesapları yapan Kütahyaspor’un kritik Çıksalınspor maçını pazar günü oynama kararından sonra kendisine yeni bir stat bulmak zorunda kaldı. Müsabakanın Bursa’da oynanması uygun görüldü. Yönetim Bursa Minarelli Spor Tesisleri'nin yetkilileriyle temasa geçti. Görüşmelerin olumlu sonuçlanması neticesinde TFF bilgilendirilerek karşılaşmanın yeri değiştirildi.


Bölgesel Amatör Lig 10. grupta 36 puanla lider olan Kütahyaspor’un kendisini 35 puanla takip eden Düzcespor karşısında avantajını kaybetmemesi için yarınki maçı mutlak kazanması gerekiyor. İstanbul temsilcisi de ligi 5. sıradan takip ederken üst sıradaki takımların bir şekilde puan kaybetmesini bekliyor. Zorluk derecesi yüksek karşılaşmada saha zeminin cumartesi ve pazar günü oynanacak maçları kaldırmayacağı bildirildi. Bu nedenle Kütahyaspor maçı pazar gününe alındı. Linyitspor da Bursa’nın yolunu tuttu.


Linyitspor cephesi kazanmaları gereken Aydınspor maçında hiçbir mazerete yer bırakmak istemediklerini kaydederek oyuncuların yarınki maçta yeteneklerini skora yansıtmasını umuyor. Bu arada teknik direktör Ali Nail Durmuş’ta öz güven eksikliğine dem vurarak, “Oyuncularımız genç, uzun zamandır maç kazanamıyorlar. Ancak kaybetmeye de tahammülümüz kalmadı. Aydınspor müsabakası bir başlangıç olmalı. Asla defansı düşünen birisi değilim. Kazanmak için sahada olacağız" dedi.

#Tavşanlı Linyitspor
#2. Lig
#Bursa Minarelli Stadı
#Kütahyaspor
٪d سنوات قبل