|

Liverpool 5-2 Roma

Liverpool, Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Roma'yı 5-2 mağlup etti. Liverpool'un golleri Salah (2), Mane ve Firmino'dan (2) geldi. Roma'nın gollerini Dzeko ve Perotti attı. Liverpool-Roma arasında oynanan Şampiyonlar Ligi maçının gollerini ve özetini haberimizden izleyebilirsiniz.

Yeni Şafak
01:21 - 25/04/2018 Çarşamba
Güncelleme: 02:26 - 25/04/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Muhammed Salah, Roma maçında attığı 2 gol ve yaptığı 2 asistle yine adından söz ettirdi.
Muhammed Salah, Roma maçında attığı 2 gol ve yaptığı 2 asistle yine adından söz ettirdi.

Liverpool, Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Roma'yı 5-2 mağlup etti. Liverpool'un golleri Salah (2), Mane ve Firmino'dan (2) geldi. Roma'nın gollerini Dzeko ve Perotti attı. Liverpool-Roma maçınn özetini haberimizden izleyebilirsiniz.

Liverpool-Roma maçından önemli dakikalar;

Kritik mücadelede maç Liverpool adına tatsız başladı. Kırmızılar'da Chamberlain 18'de sakatlanarak yerini Wijnaldum'a bıraktı. Anfield Road'ta gol perdesini 35'de Salah açtı. Mısırlı yıldız 45'te bir kez daha sahneye çıktı ve skoru 2-0'a getirdi.

Milli yıldız Cengiz Ünder ikinci yarıda Francesco tarafından oyundan çıkarıldı. Yerine Schick dahil oldu.

İkinci yarıda da Liverpool fırtınası esti. 56'da Salah'ın asistinde Mane skoru 3-0'a getirdi. 61'de ise Salah'ın asistinde Firmino sahneye çıkartarak farkı 4'e çıkardı.

68'de Firmino bir kez daha Allison Becker'i avladı ve Liverpool 5-0'ı yakaladı. 75'te Salah oyundan çıktı ve yerine Ings girdi.

Anfield Road'ta rüzgar tersine döndü ve Roma'yı umutlandıran goller geldi. 81'de Dzeko farkı 4'e indirdi. 85'te ise Perotti penaltı vuruşuyla gecenin skorunu belirledi. Liverpool yarı finalin 2. maçına büyük avantajla gidecek.

Liverpool-Roma maçında 'bayrak' krizi

Liverpool-Roma mücadelesinin ilk dakikaları ilginç anlara sahne oldu. Karşılaşmanın yan hakeminin bayrağı sopasından çıkınca yeni bir bayrak getirildi.

Yan hakem bayrağı sopasına takmaya çalışırken Liverpool, ciddi bir atak şansı yakaladı. Ofsayt olduğu görülen pozisyonda yan hakem 'devam' kararı verdi.

Firmino gol pozisyonundan faydalanamazken İtalyan basını yaşanan anlar için 'skandal' ifadelerini kullandı.


#Liverrpool
#Roma
#Şampiyonlar Ligi
6 yıl önce